Ingepakte Mercedes-Maybach GLS hint op tweede facelift

Nu al?

Mercedes-Maybach GLS spyshots
Mercedes-Maybach GLS spyshotsMercedes-Maybach GLS spyshotsMercedes-Maybach GLS spyshotsMercedes-Maybach GLS spyshotsMercedes-Maybach GLS spyshots

Een jaar geleden schoof Mercedes-Benz de opgefriste GLS naar voren, meteen ook als Mercedes-Maybach GLS. Nu is de opper-GLS echter alweer met een gecamoufleerde neus opgedoken en lijkt er dus al een tweede facelift aan te komen.

De Mercedes-Benz GLS verscheen vijf jaar geleden ten tonele en kreeg vorig jaar april een opfrisser. Bij die facelift werd gelijk de Mercedes-Maybach-versie van de top-SUV meegenomen. Wat schetst onze verbazing: de Mercedes-Maybach GLS duikt nu alweer op met een stevig ingepakt front. Dat lijkt te betekenen dat de GLS een tweede bijpuntsessie staat te wachten.

Als we inzoomen op de koplampen zien we dat die een extra uitlopertje naar onderen lijken te krijgen. Dat is een ogenschijnlijk niet zo grote, maar toch vrij ingrijpende verandering. De omtrek van de voorbumper is daarom voortaan namelijk ook anders en het lijkt erop dat ook de grille qua vorm op de schop gaat. Bijzonder, gezien de nog behoorlijk recente veranderingen aan de GLS. Aan de achterkant blijft alles wél bij hetzelfde.

We verwachten dat er verder geen heel grondige technische wijzigingen zullen zijn, al zitten er ongetwijfeld wat updates voor het infotainment in het vat. We verwachten de opnieuw vernieuwde GLS – die ongetwijfeld ook als Mercedes-Benz een opfrisser wacht – pas ergens volgend jaar te mogen verwelkomen.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (2) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum