RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Gin in!

Opnames derde seizoen Ginny & Georgia van start gegaan

Brianne Howey, Antonia Gentry, Diesel la Torraca Beeld © Netflix

De opnames van het derde seizoen van de populaire Netflix-serie 'Ginny & Georgia' zijn officieel begonnen. Op Instagram deelt onder meer actrice Brianne Howey (34) het goede nieuws.

"We're back, baby"

Op haar Instagram-account deelt Brianne, die in de serie Georgia speelt, een aantal foto’s van de cast. 'Let the games begin! Season 3 LET'S GO', schrijft ze onder de fotoreeks. Ook tegenspeelster Antonia Gentry (Ginny) deelt het nieuws op haar Instagram met een drietal foto’s. 'We’re back, baby', schrijft ze daaronder.

Het tweede seizoen eindigde met een spannende cliffhanger: Georgia werd op haar eigen bruiloft gearresteerd wegens moord. "Het is altijd Ginny en Georgia tegen de wereld geweest, maar de wereld is nog nooit zo hard voor hen geweest als in seizoen 3. We zijn meer dan enthousiast om eindelijk de productie te starten en onze fans de personages te blijven geven waar ze zo van houden", vertelt bedenker en uitvoerend producent Sarah Lampert aan Tudum.

Brianne
Lees ook:
Brianne Howey uit Ginny & Georgia moeder geworden: 'Welkom mijn kleine liefde'

Ginny & Georgia gaat over een moeder genaamd Georgia en haar dochter Ginny. Na vele verhuizingen zijn ze aangekomen in New England, waar Georgia hoopt een normaal leven op te bouwen voor haar en haar twee kinderen. Al gauw blijkt dat 'normaal' niet mogelijk is in dit gezin, want de moeder van Ginny blijkt een moordenaar te zijn: Georgia heeft Ginny's stiefvader vermoord om haar te beschermen. Georgia hoopt dat dit in het verleden kan blijven, omdat ze druk is met het plannen van haar bruiloft. Toch lijkt het verleden haar sneller in te halen dan ze denkt...  

Wanneer het derde seizoen uitkomt, is nog niet bekend. Netflix heeft al wel een vierde seizoen van de serie besteld, dus voorlopig kunnen we nog even genieten van de moeder-dochterperikelen.

Bron: RTL Boulevard