Wesley Sneijder.
Volledig scherm
Wesley Sneijder. © Getty Images

Wesley Sneijder en Theo Janssen naar Ziggo Sport

Wesley Sneijder en Theo Janssen gaan aan de slag voor Ziggo Sport. Dat maakt de zender bekend. Ziggo Sport heeft de rechten voor drie Europese voetbalcompetities: de Champions League, Europa League en de Conference League.

10 reacties

  • Ferenc Pinter

    2 weken geleden
    ik ben vooral fan van Wesley. Hij weet waarover hij praat en kraamt geen onzin uit.
  • Ricky Bekker

    2 weken geleden
    Ach ja...... ze moeten wat als ze verder toch niks te doen hebben, zeker geen meerwaarde voor Ziggo.
  • Tji oost

    2 weken geleden
    Waarom moet je wedstrijden analyseren. het is alleen maar blablabla.
  • Dre Haas

    2 weken geleden
    Als voor alle ex-voetballer een praatprogramma gemaakt moet worden dan kijken we dadelijk alleen nog maar naar voorbeschouwingen en nabeschouwingen. Kost ook geen knoop voor de zenders om oude meuk te laten herkauwen en aan de kijker voor te schotelen. Kosten minimaal terwijl de reclame pure winst oplevert die betaalt gaat worden door de consumenten. Ouwe meuk moeten kijken, overladen met reclame en daar ook nog voor moeten betalen. Wat is kapitalisme toch een geweldig systeem voor de rijken.
  • Hillie Jansens

    2 weken geleden
    Als beter dan Ronald de Boer. En ik hoop dat ze in het contract hebben staan dat de tatoeages bedekt moeten worden. Vreselijk om te zien. Hoort niet op de mensen lichaam. Hillie.
  1. Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel
    PREMIUM
    139

    Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel

    Een paar lekkere dagen, en het aantal muggen lijkt meteen toe te nemen. Op Muggenradar wordt er ‘heel veel overlast’ gemeld. Niks irritanter dan die zoemende insecten in je slaapkamer, om nog maar niet te spreken over de jeuk na een beet. Voor wie rustig wil slapen, zijn talloze middelen op de markt. Maar welke zorgen nou écht voor een mugvrije nachtrust? ,,Onze lichaamsgeur is een soort kruimelspoor dat de mug volgt om ons te vinden.”