Gijs Staverman.
Volledig scherm
Gijs Staverman. © ANP

Gijs Staverman vertrekt naar Radio 10

Gijs Staverman (58) gaat aan de slag bij Radio 10. De radio-dj maakte twee weken geleden bekend te stoppen bij KRO-NCRV, waar hij op NPO Radio 2 zijn middagshow Gijs 2.4 presenteert. Hij stopt op 1 juni en gaat daarna radio maken voor Talpa, waar Radio 10 onder valt. Dat bevestigen bronnen aan deze site.

  1. Regisseur heeft al ideeën voor volgende Mad Max-film: ‘Er zijn zeker meer verhalen te vertellen’

    Regisseur heeft al ideeën voor volgende Mad Max-film: ‘Er zijn zeker meer verhalen te vertellen’

    Regisseur George Miller zou graag nog meer Mad Max-films maken. Dat vertelde de 79-jarige filmmaker, die tot nu toe vijf delen maakte in de succesreeks, op het Festival van Cannes waar woensdagavond Furiosa, het nieuwe deel, in première ging. Zo heeft hij al ideeën over een prequel over Max, de held uit de vorige vier films. Het nieuwe deel focust op de jeugd van Furiosa, de schurk uit Fury Road, het succesvolle vierde deel uit 2015.
  2. Oplichter overlijdt plots na uitzending Oplichters Aangepakt, RTL haalt programma offline
    kees vd spek reageert

    Oplichter overlijdt plots na uitzending Oplichters Aangepakt, RTL haalt programma offline

    RTL heeft de laatste aflevering van het programma ‘Oplichters Aangepakt’ offline gehaald vanwege het plotse overlijden van een betrokkene in de uitzending, bevestigt de zender. Vanwege privacyredenen maakt RTL niet bekend om wie het gaat. Onderzoek wijst uit dat het gaat om de man die in het programma werd beschuldigd van het oplichten van een ouder echtpaar. Hij is daags na de uitzending zelf uit het leven gestapt, melden bronnen.