RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Uitzicht verpest

Werkbus drijft buurvrouw tot waanzin in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

Screenshot uit Mr. Frank Visser Doet Uitspraak op 29 april Beeld © SBS6

De 51-jarige Anna uit Ter Apel stoort zich in 'Mr. Frank Visser Doet Uitspraak' mateloos aan haar buurman Leo. Die parkeert namelijk zijn bus pontificaal voor haar raam, waardoor ze geen mooi uitzicht meer heeft. Leo vindt juist dat Anna niet zo moet zeuren.

Eerlijk is eerlijk: de werkbus van Leo is vrij groot. Maar Leo is absoluut niet van plan om zijn buurvrouw tegemoet te komen. Hij zegt dat hij zijn bus gewoon op zijn eigen oprit parkeert en dat het niet zijn fout is dat dit toevallig voor het raam van Anna is. "Ik bepaal wat er op mijn grond gebeurt en mijn buurvrouw heeft daarover niks te zeggen."

Boze
Lees ook:
Boze Renate belt kinderbescherming: Mark en Linda woest in Mr. Frank Visser

Anna zegt haar buurman vriendelijk te hebben gevraagd de bus ergens anders te parkeren. Maar volgens haar heeft ze daar nooit een reactie op gekregen. Totdat hij haar ineens liet weten een schutting tussen beide erven te willen plaatsen. Inmiddels gaat de ruzie daarom allang niet meer alleen over de bus, maar ook over de erfgrens.

Waar Frank zoals altijd weer tot een duidelijke uitspraak komt aan het eind van de aflevering, zijn de meningen op sociale media verdeeld. Veel kijkers op X vinden dat Leo zijn bus best een stukje extra naar achteren kan zetten, zodat Anna er minder last van heeft. Andere mensen vinden juist dat Anna 'niet zo moet zeiken':

Weduwnaar
Lees ook:
Weduwnaar in Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? ontroert kijkers