FC Barcelona BAR
4
EINDE
2
Valencia CF VAL
  • 22' Goal Fermín López
  • 49' 82' 90'+3' Goal Robert Lewandowski
  • Hugo Duro Goal 27'
  • Pepelu Goal 38'

Hattrickheld Robert Lewandowski redt Barcelona na foutenfestival: tiental Valencia op valreep verslagen

met samenvattingRobert Lewandowski heeft FC Barcelona behoed voor een nieuwe domper na de nederlaag in de Clásico van vorige week. Na een foutenfestival in de eerste helft stond de thuisploeg op achterstand en tegenstander Valencia met tien man. Merkwaardige acties van Marc-André ter Stegen en Ronald Araujo werden in de tweede helft door de Poolse spits hersteld. Hij zorgde met een hattrick voor een 4-2 overwinning.

  1. Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel
    PREMIUM
    139

    Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel

    Een paar lekkere dagen, en het aantal muggen lijkt meteen toe te nemen. Op Muggenradar wordt er ‘heel veel overlast’ gemeld. Niks irritanter dan die zoemende insecten in je slaapkamer, om nog maar niet te spreken over de jeuk na een beet. Voor wie rustig wil slapen, zijn talloze middelen op de markt. Maar welke zorgen nou écht voor een mugvrije nachtrust? ,,Onze lichaamsgeur is een soort kruimelspoor dat de mug volgt om ons te vinden.”
  2. Drama voor Marten de Roon: Atalanta-coach vreest dat Oranje-international EL-finale en EK moet missen
    met samenvatting

    Drama voor Marten de Roon: Atalanta-coach vreest dat Oran­je-internatio­nal EL-finale en EK moet missen

    Het is mogelijk einde seizoen voor Marten de Roon. De Oranje-international viel woensdagavond na ruim een uur spelen uit tijdens de Italiaanse bekerfinale die het Nederlands getinte Atalanta Bergamo met 1-0 verloor van Juventus, dat daarmee voor de vijftiende keer de Coppa Italia won. Daarmee lijkt hij in elk geval de Europa League-finale te moeten missen terwijl het ook de vraag is of het EK haalbaar is.