RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Een dag die als een nacht verschijnt

Sophie Bouquet verklaart lange afwezigheid in GTST

Sophie Bouquet als Merel Verduyn in GTST Beeld © Feriet Tunc

Nadat ze er zeker drie maanden tussenuit was in 'Goede Tijden, Slechte Tijden', zagen kijkers Sophie Bouquet begin april haar terugkeer maken als Merel. Niet voor lang: ze is inmiddels alweer zo'n twee weken niet te zien in Meerdijk. Waar hangt ze toch uit?

"Ik denk dat Merel op iemand anders verliefd wordt"

In een Q&A geeft Sophie opheldering over haar afwezigheid in het soapdorp. "Merel was natuurlijk in New York met Stefano en ikzelf, ik heb van alles gedaan." Ze benoemt eerst wat al bekend was: "Ik heb Het Perfecte Plaatje gedaan, ik heb opnames daarvoor gehad", vertelt ze over al die weken dat kijkers Merel hebben moeten missen. Daarnaast speelt de soapie ook een rol in een nieuwe romcom. "En voor de film Love Fail Repeat op Curaçao." 

Momenteel is Merel in GTST in Zwolle, waar ze extra diensten draait bij de politie.

Dit
Lees ook:
Dit is wanneer het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje op Reis start

Mogelijk staat Merel en Stefano (Bas Muijs), die al het nodige voor hun kiezen hebben gehad, nogal wat liefdesleed te wachten. "Ik denk dat Merel op iemand anders, en ik vind het heel leuk met Bas, maar toch op iemand anders verliefd wordt", zinspeelt de actrice in dezelfde Q&A over een gedroomde verhaallijn. "Maar dat dat helemaal niet werkt zoals zij het wil en dat ze een soort van geobsedeerd raakt waardoor ze een stalker wordt." 

Of deze twist er daadwerkelijk van gaat komen, misschien zelfs nog voor de zomercliffhanger? "We mogen af en toe wel wat ideeën aan ed schrijvers vertellen en soms doen ze er wat mee en soms niet."  

Dood
Lees ook:
Dood van Billy de Palma krijgt zinderend staartje in GTST

Ludo en Janine blikken terug op hun goede en slechte tijden in het soapdorp: 

Dit houdt het (soap)huwelijk van Caroline De Bruijn en Erik de Vogel sterk

02:30