RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Welke terror ex is next?

Ex van Megan terug in Ex on the Beach: 'Ze is gewoon gestoord'

Megan en Joey EOTB Beeld © MTV

Ook de aflevering van zondag van 'Ex on the Beach: Double Dutch All Stars' staat in het teken van lust, drama en de komst van nieuwe exen. Vooral Megan Desaever (24) krijgt de schrik van haar leven als ze haar ex Joey de villa binnen ziet lopen. En Joey is allesbehalve te spreken over haar.

"Toen het uitging, is ze gelijk helemaal losgegaan. De volgende dag lag ze met een ander in bed"

Joey maakt een andere intrede dan gebruikelijk. Zo komt hij niet de zee uitgelopen, maar verschijnt hij in de villa met een ontbijtje in zijn hand. Dit ontbijt is voor zijn ex Megan bedoeld, maar een lieve boodschap heeft hij niet voor haar. "Hé Megan, is het je nu wel gelukt om je benen dicht te houden, of is het weer mislukt?" Ook goedemorgen. 

Ex
Lees ook:
Ex On The Beach-ster onthult wie ranzige villa schoonmaakt tijdens opnames

Joey doelde daarmee op wat er gebeurde na hun relatiebreuk. Ze verlieten vorig seizoen samen de villa na hun deelname aan Ex on the Beach, maar hun samenzijn was van korte duur. De relatie liep met 'een knal' op de klippen. "Toen het uitging, is ze gelijk helemaal losgegaan. De volgende dag lag ze met een ander in bed." Joey vervolgt dat het niet mogelijk is om een relatie met haar te hebben. "Ze is gewoon gestoord, simpel gezegd."

Megan moet duidelijk van de schrik bekomen. Ze weet niet eens wat ze tegen hem moet zeggen. Joey vraagt aan de realityster of ze 'braaf' is geweest, waarop ze antwoordt dat ze met Luca het bed heeft gedeeld. Joey wantrouwt het antwoord, maar geeft dan aan dat het hem 'ook niet meer interesseert wat ze uitspookt'. 

Moeder
Lees ook:
Moeder Megan Desaever woest op vader na veroordeling fraude

Joey doet niet mee aan het programma om de breuk met Megan te herstellen. Hij wil Megan 'absoluut niet terug', maar denkt dat zij nog wel voor een verzoening openstaat. "Ik ben hier om Megans vakantie tot een hel te maken. Ze gaat niet meer chillen hier."

Beelden van de tumultueuze persdag van dit seizoen Ex on the Beach: Double Dutch All Stars zie je hieronder.

Realitea #34: Ex On The Beach: Double Dutch-persdag is chaotischer dan ooit tevoren

11:49

Een nieuwe aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch All Stars zie je iedere zondagavond om 22.00 uur bij MTV. Bekijk de aflevering hier terug. Elke dinsdag verschijnt deze aflevering ook bij Videoland.