RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Sprookjeshuwelijk

William en Kate delen nooit eerder vertoonde foto

Prins William en Kate Middleton Beeld © Getty Images

Prins William (41) en prinses Kate (42) zijn maandag dertien jaar getrouwd. Het Britse koningshuis heeft voor die gelegenheid een foto uit de oude doos gedeeld.

Op de zwart-witte foto is te zien hoe William en Kate dertien jaar geleden straalden op hun trouwdag. Het beeld is gemaakt door portretfotograaf Millie Pilkington en zou nog niet eerder online zijn verschenen.

'Prinses
Lees ook:
'Prinses Kate werd onder druk gezet om haar kankerdiagnose te delen'

William en Kate leerden elkaar kennen in 2004. Ze studeerden toen allebei aan de universiteit van St. Andrews in Schotland. Nadat ze samen gefotografeerd werden tijdens een liefdestripje in het Zwitserse skigebied Klosters, maakten ze hun status officieel.

Na een relatie van tien jaar ging William op zijn knieën. De twee trouwden op 29 april 2011 in de Westminster Abbey. Inmiddels vormen de tortelduifjes een prachtig gezin met hun zoons George en Louis en dochter Charlotte. Kate is erg geliefd onder het Britse volk: ze is eerder deze maand uitgeroepen tot de populairste royal van het land. 

Prins
Lees ook:
Prins William en Kate Middleton delen familiefoto voor Moederdag

Kate ondergaat momenteel chemotherapie vanwege haar kankerdiagnose. Het is onduidelijk om welke vorm van kanker het gaat. Sinds de ziekenhuisopnames is haar band met schoonvader Charles sterker dan ooit. Ook hij heeft momenteel een vorm van kanker.

'Band Charles en schoondochter Kate sterker dan ooit sinds ziekenhuisopnames'

05:00