De plaatsing van een verplaatsbare flitspaal.
Volledig scherm
De plaatsing van een verplaatsbare flitspaal. © ANP

Praat mee: maken meer flitspalen het verkeer veiliger?

De KwestieIn de Kwestie leggen we een vraag over een actueel thema voor aan onze lezers. Vandaag: maken meer flitspalen het verkeer veiliger of heb jij liever andere maatregelen? Reageer hieronder ook op deze kwestie.

195 reacties

  • C.A.P. Spijkers

    1 week geleden
    zoals eerder vermeld wordt er hier in Zwijndrecht veel te hard gereden in de Beethovenlaan waar wij jaren gewoond hebben. een race baan. Dus een flitspaal? Jazeker het zou ook voor die lagere school die daaraan ligt veiliger worden. of wachten wij op een dode???
  • S. van Beijnum

    2 weken geleden
    Aan alle mensen die graag meer camera's willen: In China hebben ze er een heleboel. Als je graag gefilmd wilt worden, that's the place to be. Europa gaat keihard dezelfde kant op, ze gunt de bevolking alleen wat meer.
  • daan bauwens

    2 weken geleden
    terecht dat de gemeente dit willen de zogenaamde psygologen zijn niet de enige met een beetje gezond verstand
  • Hans Kooij

    2 weken geleden
    flitspalen maken het inderdaad veiliger. vooral op de romeinenbaan in wijk bij Duurstede. daar wordt meer dan 100km gereden door vooral motoren en auto's in het weekend. e
  • Toos van Gennep-Hovestadt

    2 weken geleden
    Geld klopperij
  1. Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel
    PREMIUM
    135

    Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel

    Een paar lekkere dagen, en het aantal muggen lijkt meteen toe te nemen. Op Muggenradar wordt er ‘heel veel overlast’ gemeld. Niks irritanter dan die zoemende insecten in je slaapkamer, om nog maar niet te spreken over de jeuk na een beet. Voor wie rustig wil slapen, zijn talloze middelen op de markt. Maar welke zorgen nou écht voor een mugvrije nachtrust? ,,Onze lichaamsgeur is een soort kruimelspoor dat de mug volgt om ons te vinden.”