RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Eerlijkheid staat voorop

Nicole Kidman eerlijk over zelfbeeld: 'Zou een slechte regisseur zijn'

Nicole Kidman Beeld © ANP

Nicole Kidman (56) weet prima hoe ze voor de camera moet staan, maar daarachter denkt ze niet dat ze de juiste persoon is. De Australische actrice denkt dat ze een slechte regisseur zou zijn, zegt ze tegen 'The Hollywood Reporter'.

"Omdat ik altijd zo veel ideeën heb"

"Ik zou denk ik een verschrikkelijk slechte regisseur zijn, omdat ik altijd zo veel ideeën heb. Een regisseur moet keuzes maken en dat is niet mijn sterkste punt", zegt Nicole tegen het Amerikaanse vakmedium. De actrice werd afgelopen weekend geëerd tijdens de uitreiking van de AFI Life Achievement Award, een oeuvreprijs van het Amerikaanse filminstituut AFI.

Seizoen
Lees ook:
Seizoen 3 Big Little Lies in de maak door dochter Nicole Kidman

Volgens Nicole liggen haar kwaliteiten op andere vlakken. "Ik ben heel gepassioneerd en kan goed steun bieden aan anderen", vindt de actrice. "Ik kan goed een script lezen en zeggen dat ik het geweldig vind, of van een collega vinden dat ze het goed doen en uitzoeken hoe ik ze kan steunen. Misschien hebben ze eerder nog niets gedaan in deze branche, maar ik sta dan achter ze. Dat doe ik graag, daar word ik enthousiast van en dat maakt me zeer gelukkig. Ik zet het liefst anderen in de spotlight."