RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Queen van Meerdijk

Voor de fans: GTST geeft uniek kunstwerk van Laura Selmhorst weg

Jette van der Meij Beeld © ANP

Fans van 'Goede Tijden, Slechte Tijden' opgelet. Ter ere van Koningsdag verloot 'GTST' een origineel schilderij van Laura Selmhorst (gespeeld door actrice Jette van der Meij, 69), die ook wel de queen van Meerdijk wordt genoemd.

"Geweldig! Wie wil Laura nou niet aan de muur?"

Bij het bericht staat: 'Weet jij het perfecte plekje voor dit mooie kunstwerk? Laat ons op een zo origineel mogelijke manier weten waarom je vindt dat juist jij dit schilderij verdient en wie weet hangt dit kunstwerk binnenkort aan jouw muur!' De persoon met de beste reactie heeft binnenkort een echte Selmhorst in huis hangen. 

Jette
Lees ook:
Jette van der Meij vertelt over haar toekomst in GTST

Er wordt massaal gereageerd onder de foto. Zo schrijft een volger: 'Geweldig! Wie wil Laura nou niet aan de muur?' Een andere volger wil het schilderij graag winnen: 'Onze woonkamer schittert na de make-over, maar het ontbreekt nog aan een stralend middelpunt - een schilderij van Laura Selmhorst zou de 'finishing touch' zijn die het verdient!'

Jette is sinds het begin van Goede Tijden, Slechte Tijden een vast gezicht in Meerdijk. Sinds kort heeft haar personage parkinson. Daarover heeft de actrice veel reacties gekregen van de kijkers thuis: 

Jette van der Meij krijgt veel reacties op heftige verhaallijn over parkinson in GTST

02:01
Jette
Lees ook:
Jette van der Meij betreurt haar minder prominente rol in GTST