Politie bekogeld door groep jongeren in Alphen aan den Rijn

Nieuws
Een groep van zo’n veertig jongeren heeft zondagavond in Alphen aan den Rijn agenten bekogeld met stenen, uitgescholden en beledigd. Dat bevestigt de politie na berichtgeving van Omroep West.
anp
maandag 29 april 2024 om 12:45
Afbeelding
beeld anp

Rond 22.30 uur kreeg de politie een melding dat jongeren bij winkelcentrum Atlas met fietsen aan het gooien waren. Eenmaal ter plaatse keerden de onruststokers zich tegen de agenten. Ook werd een prullenbak bij het winkelcentrum in brand gestoken. Uiteindelijk keerde de rust rond 23.00 uur weer terug.

Niemand raakte gewond bij het incident en er is niemand aangehouden omdat het nog onduidelijk is wie er verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor het geweld. De politie bekijkt momenteel camerabeelden.

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Media: eerste debat tussen Biden en Trump op 27 juni

In aanloop naar de Amerikaanse presidentsverkiezingen lijkt op 27 juni het eerste televisiedebat te zijn tussen president Joe Biden en uitdager Donald Trump. Volgens de Amerikaanse zender Fox News accepteert Trump het voorstel om dan in Atlanta te debatteren.

Afbeelding

Erasmus Universiteit sluit donderdag gebouwen om demonstratie

De Erasmus Universiteit in Rotterdam sluit uit veiligheidsoverwegingen donderdag 16 mei alle gebouwen op campus Woudestein en het Erasmus University College. Pro-Palestijnse organisaties hebben vanaf 13.00 uur een demonstratie aangekondigd op de campus.

Afbeelding

NSC-leider Omtzigt blij met onderhandelaarsakkoord

NSC-leider Pieter Omtzigt is blij dat er een onderhandelaarsakkoord ligt. Hij vindt het niet vreemd dat de gesprekken woensdag toch langer duurden dan verwacht.

Afbeelding

Belangrijke laatste stappen gezet voor akkoord, zegt Yesilgöz

Er zijn "belangrijke laatste stappen gezet" voor het onderhandelaarsakkoord tussen PVV, VVD, NSC en BBB. Dat zegt VVD-leider Dilan Yeşilgöz, die "nu eerst naar de fractie gaat om het door te nemen, en dan gaan we het goed wegen".

Afbeelding

OM wil met zaak tegen vertrouweling Taghi coldcases oplossen

Het Openbaar Ministerie hoopt met de arrestatie van Jaouad W. vijf ruim tien jaar oude moorden te hebben opgelost. 'Het is belangrijk dat we alles in het werk stellen om de waarheid boven tafel te krijgen', zei de officier van justitie woensdag tijdens de eerste openbare zittin..

Afbeelding

Van der Plas feliciteert Nederland met onderhandelaarsakkoord

Het onderhandelaarsakkoord tussen PVV, VVD, NSC en BBB is "heel mooi voor Nederland", zegt BBB-leider Caroline van der Plas. "Dus ik feliciteer het land ook bij dezen."