RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Sophie & Jeroen

Sophie Hilbrand en Jeroen Pauw gaan latenightshow NPO 1 presenteren

Sophie Hilbrand en Jeroen Pauw Beeld © Annemieke van der Togt

Sophie Hilbrand (48) en Jeroen Pauw (63) gaan na de zomer een nieuw latenightprogramma presenteren op NPO 1. Dit heeft BNNVARA maandag bekendgemaakt.

Sophie en Jeroen zullen de show om en om presenteren, zoals ze dat nu ook met Sophie & Jeroen doen, maar verhuizen dus van de vroege naar de late avond. Het programma zal vanaf 2 september van maandag tot en met donderdag te zien zijn bij BNNVARA. Ook hint de zender op een nieuwe titel, die ze later kenbaar maken.

Sophie
Lees ook:
Sophie Hilbrand: "Kasem zeker tot juni niet op tv, Jeroen Pauw blijft hem vervangen"

Op Instagram laat Jeroen van zich horen. 'Misschien is 'aanstormend talent' voor mijzelf niet per se de kwalificatie, maar veel zin om met deze dame de Late Night in te gaan', schrijft hij bij een foto met Sophie.

GeenStijl
Lees ook:
GeenStijl publiceert gelekte tapes met Khalid Kasem en Peter R. de Vries

Jeroen valt sinds januari in voor Khalid Kasem en blijft dat voorlopig dus doen. De talkshow loopt tot en met 31 mei. Over de toekomst van Khalid bij BNNVARA is nog veel onduidelijk. Een woordvoerder van de omroep meldde maandag nog niets te kunnen zeggen over zijn toekomst.

De presentator staat op non-actief nadat het AD een artikel schreef over de audio-opnames waarin Khalid erkent dat hij een ambtenaar omkocht in zijn tijd als advocaat.  

Dit zijn de laatste ontwikkelingen omtrent Khalid: 

Omkoping Khalid Kasem weer niet bewezen, maar 'angel is er nog niet uit'

05:59