RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Vrouw zoekt uitweg

Uitzonderlijk: kandidaten stappen op in Belgische Boer zoekt Vrouw

Presentatrice Dina Tersago en boer Thomas in Boer zkt Vrouw Beeld © VTM/screenshot Boer zkt Vrouw 28 april 2024

Een onverwachte wending in de Vlaamse versie van 'Boer zoekt Vrouw'. Nog voor zijn keuzemoment zag boer Thomas (29) niet één, maar twee dames vrijwillig vertrekken. Het hoge woord kwam eruit toen Dina Tersago (45), de Yvon Jaspers (51) van de zuiderburen, verhaal kwam halen.

"Ik alles geven, en hij niets? Zo'n man zoek ik niet"

Thomas verwelkomde vier dames op zijn boerderij. Met Fien en Amber was er een leuke klik, maar Chloë en Silke bleken heel anders in de wedstrijd te staan. En dus kwam Dina poolshoogte nemen, met een dubbel teleurstellende uitkomst waardoor de boer zelf geen knoop door hoefde te hakken. 

Want wat bleek: niet alleen Chloë was al snel klaar met boer Thomas, ook Silke gooide de handdoek in de ring nog voor hij zelf zijn keuze kenbaar maakte. Waar de schoen wrong? Nou, de ontbrekende romantische gevoelens vooral, maar ook het feit dat Thomas weinig flexibel was voor de liefde en zijn boerderij eigenlijk geen moment wil verlaten. 

Brievenschrijvers
Lees ook:
Brievenschrijvers laten het afweten in Vlaamse Boer zoekt Vrouw

"Ik zie het zitten om in de weekenden bij Thomas te werken, maar verwacht dan ook dat hij om de twee à drie maanden naar mij zou komen", zei Chloë, die niet het gehoopte antwoord van Thomas kreeg. "Ik alles geven en hij niets? Zo'n man zoek ik niet. Dat maakt zijn keuzemoment makkelijker. Ik vertrek." En Silke? "Ik zou toch een derde wiel aan de wagen zijn", besloot ze.

Hoewel het uitzonderlijk is dat kandidaten zelf opstappen in Boer zoekt Vrouw, koesteren ze geen wrok. De boer knuffelde de dames vaarwel en zet zijn liefdesavontuur met Fien en Amber voort.  

Je kunt het fragment hier terugkijken.

Yvon
Lees ook:
Yvon Jaspers kondigt nieuw seizoen Boer zoekt Vrouw aan

Waar de tranen wel rijkelijk vloeiden, was bij boer Martijn. Lynnsie had niet genoeg 'schwung' voor hem en dus gaf hij haar tot haar grote verdriet de bons. Ze huilde uit bij Dina: 

Annemiek
Lees ook:
Annemiek uit BzV deelt zwangerschapsupdate: 'Voorheen at ik meer'

Boer zkt Vrouw, zoals de Vlaamse Boer zoekt Vrouw heet, is elke zondagavond om 19.55 uur te zien bij VTM. In Nederland kun je het programma online terugkijken via VTM Go

Zo gaat het nu met Claudia en Paul uit het afgelopen seizoen van de Nederlandse Boer zoekt Vrouw

Paul al helemaal gewend aan boerenleven met Claudia uit Boer Zoekt Vrouw

02:00