RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
What do you mean?

Hailey Bieber reageert verrassend op huilende selfies Justin Bieber

Beeld © Getty Images

Justin Bieber (30) heeft zijn fans laten schrikken door zaterdag meerdere huilende selfies te plaatsen op social media. Al lijkt de oorzaak van de tranen niet zo ernstig als bezorgde volgers misschien denken. Zijn vrouw Hailey Bieber (27) heeft namelijk een vrij luchtige reactie geplaatst onder de reeks foto's.

"Ik hoop dat het goed met je gaat, ik haat het namelijk om die tranen over je gezicht te zien vallen"

Justin is afgelopen weekend actief op Instagram. De zanger plaatst de ene rits foto's na de andere uit verschillende periodes van zijn leven. Er zitten heel wat blije en gelukkig ogende foto's tussen, maar ook selfies van een huilende Justin. 

Er verschenen veel bezorgde reacties op die laatste foto's. 'Waarom huil je nou?' reageert een fan. 'Gaat het wel goed met je broer?' vraagt een ander. 'Ik hoop dat het goed met je gaat', merkt een ander op. 'Ik haat het namelijk om die tranen over je gezicht te zien vallen.'

Lie
Lees ook:
Lie Meurs had dezelfde aandoening als Justin Bieber: 'Getriggerd door stress'

Hoewel Justin zelf geen bijschrift bij de foto’s heeft geplaatst en ook niet reageert op de reacties, wordt er druk gespeculeerd over de reden van zijn tranen. Zo gaan er de laatste tijd geruchten dat zijn huwelijk met Hailey aan een zijden draadje hangt, wat zomaar de reden van zijn verdriet zou kunnen zijn. Hailey weet met een reactie onder de huilende selfies de geruchten enigszins de kop in te drukken: zij noemt haar man een 'mooie huiler'. 

Relatieproblemen?
Lees ook:
Relatieproblemen? Hailey Bieber ontkracht alle geruchten

Justin heeft een bewogen periode achter de rug nadat het syndroom van Ramsay-Hunt bij hem is geconstateerd. Realityster Lie Meurs heeft dit ook en vertelt er openhartig over in Realitea.

Realitea #35: Beate deelt juice over De Bachelor en gaat Lie binnenkort trouwen met Gers Pardoel?

21:53