RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Leef nu het kan

Jan Smit ontvangt prijs voor 100 miljoen views op YouTube-kanaal

Jan Smit Beeld © ANP

Jan Smit (38) heeft de YouTube Award gekregen voor 100 miljoen views voor zijn YouTube-kanaal '2 Kleine Kleutertjes'. De zanger kreeg de prijs uit handen van zanger Claude (20).

"Dit is echt best wel veel"

"Dat is toch wel een fantastische mijlpaal", reageerde Jan bij het in ontvangst nemen van de prijs. "Dit is echt best wel veel."

Jan
Lees ook:
Jan Smit presenteert radioshow vanuit regiewagen van Beste Zangers in Spanje

Jan had niet durven dromen van het 'ongelooflijke succes' van 2 Kleine Kleutertjes. Dat schrijft hij op Instagram. 'Wat aanvankelijk begon met alleen m'n zusje Monique, mondde 2 jaar geleden zowaar uit in en een heuse bioscoopfilm met o.a. Chantal Janzen, Waylon, Ronnie Flex, Simone Kleinsma en zelfs mijn eigen dochter Emma in de hoofdrollen! Van dit ongelooflijke succes hadden we nooit durven dromen. Wordt ongetwijfeld vervolgd…'

Jan
Bekijk ook:
Jan Smit kijkt reikhalzend uit naar nieuwe stulpje in Marbella

Het kanaal biedt vermaak en educatieve content voor kleine kinderen. Jan kreeg in 2012 het idee om een project te starten voor kinderen in de leeftijd van 2 tot en met 12 jaar. Het begon met liedjes en tekenfilmpjes, maar breidde zich steeds verder uit met onder meer theatervoorstellingen, DVD's en puzzels.

Zoon Senn verrast Jan Smit met Edison Pop Oeuvreprijs

11:41