RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Sterkte

Harry uit Too Hot To Handle heeft huidkanker

Beeld © Getty Images

Harry Jowsey (26), bekend van zijn deelname aan het realityprogramma 'Too Hot To Handle', heeft afgelopen weekend heftig nieuws gedeeld. In een TikTok-video laat de realityster weten dat er huidkanker bij hem is vastgesteld. Hoewel het naar eigen zeggen 'goed gaat komen', vindt hij het belangrijk om zijn volgers te waarschuwen voor de gevaren van de zon.

"Als je net zo veel sproetjes en moedervlekken hebt als ik, laat je dan regelmatig checken"

Harry staat vooral bekend als een feestbeest zonder zorgen, maar nu laat hij een andere kant van zichzelf zien. "Er is niet echt een makkelijke manier om dit te vertellen", begint hij zijn video. "Maar afgelopen week ben ik naar een dermatoloog gegaan om mijn huid te laten checken en ze hebben huidkanker gevonden."

Harry
Lees ook:
Harry Jowsey reageert op verloving van ex Francesca Farago

De realityster stelt zijn volgers direct gerust. "Het gaat helemaal goedkomen hoor, alles komt goed. Maar ik wilde toch deze post maken omdat de zomer weer voor de deur staat, dus draag alsjeblieft zonnebrand." Ook benadrukt Harry dat het belangrijk is om regelmatig je huid te laten controleren op verdachte plekjes. "Als je net zo veel sproetjes en moedervlekken hebt als ik, laat je dan regelmatig checken." De artsen hebben bij hem een plekje gevonden dat al ongeveer twee jaar op zijn schouders zit. Daarvoor wordt hij inmiddels behandeld. 

Harry's volgers zijn blij dat hij dit onderwerp onder de aandacht brengt en stellen hem verschillende vragen. Zo zijn sommige mensen nieuwsgierig hoe huidkanker eruitziet, waarop Harry de volgende video deelt: 

Too
Lees ook:
Too Hot to Handle-koppel Emily en Cam krijgt een kindje

Harry werd bekend door zijn deelname aan de Netflix-realityshow Too Hot To Handle in 2020. Hij deed recentelijk mee aan het 32ste seizoen van de Amerikaanse versie van Dancing with the Stars, waar hij als zesde eindigde.