RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Sor(ry) not sorry

Sor weigert voorprogramma Anouk na racistische opmerking

Anouk en Sor Beeld © ANP

Sor (27) doet niet langer het voorprogramma van de concerten van Anouk (49) in de Ziggo Dome. De rapper zou twee keer optreden, maar weigert dat nadat de zangeres op social media het n-woord gebruikte.

"Heb de show gecanceld om voor de hand liggende redenen"

Afgelopen zaterdag reageerde Anouk op Instagram op een disstrack van Ronnie Flex. In het nummer rapt Ronnie: "Je bent een hele bitch n***** waarom lijk je op Anouk. Deze tijden van de maand zit je panty vol met bloed."

Als reactie daarop schreef Anouk op Instagram: 'Crying over spilled milk. Happy kings day little cryin’ broke bitch n*****. Greeting from your old happy rich bitch n*****'. Anouk kreeg kritiek op het gebruik van het n-woord, waarop ze de racistische term verwijderde uit de tekst. 

Anouk
Lees ook:
Anouk na ophef in gesprek met transvrouw: 'Fijn en leerzaam'

Sor is niet te spreken over de actie van Anouk en neemt daarom maatregelen. 'Heb de show gecanceld om voor de hand liggende redenen', schrijft hij op social media. De concerten, die Jim worden genoemd, staan op 31 mei en 1 juni gepland. Op 29 mei staat Anouk ook in de Ziggo Dome, maar dan met haar show Deena.

Het is de tweede keer in korte tijd dat Anouk onder vuur ligt. Eerder dit jaar maakt de zangeres zich niet geliefd na ongepaste opmerkingen over transvrouwen:

Bekend Nederland vormt front tegen 'schaamteloze' Anouk

03:55
Anouk
Lees ook:
Anouk na bericht over transvrouwen: 'Vandaag gaan we verder'