,,We hadden allemaal een compleet gebrek aan theoretische basis", zeggen de studenten.
Volledig scherm
PREMIUM
,,We hadden allemaal een compleet gebrek aan theoretische basis", zeggen de studenten. © ANP

6000 euro per jaar betalen voor een opleiding die niet deugt: ‘Ik heb geen idee wat ik moet doen’

‘Totaal geen lesopbouw’, ‘van de hak op de tak’ en ‘een compleet gebrek aan theoretische basis’. Avans-studenten van de deeltijdstudie psychosomatische fysiotherapie zijn totaal niet te spreken over hun studie.

0 reacties

  1. Werknemer die ‘consequent targets niet haalt’ hangt ontslag boven het hoofd, rechter grijpt in

    Werknemer die ‘consequent targets niet haalt’ hangt ontslag boven het hoofd, rechter grijpt in

    Dat de lat hoog ligt om een medewerker op basis van disfunctioneren te ontslaan, daar weet een verzekeringsbedrijf uit Rijswijk inmiddels alles van. Een schadebehandelaar zou consequent de targets van zijn functie niet halen en een verbeterplan zou ook niet tot de gewenste resultaten leiden. De werkgever brak het traject af en wilde hem ontslaan, maar daar steekt de rechter een stokje voor. Nu wordt het bedrijf verplicht om de man weer in dienst te nemen.
    Den Haag, Rijswijk
  2. Vier mannen gezocht voor ‘kopschoppen’ 18-jarig slachtoffer bij station Den Haag Centraal

    Vier mannen gezocht voor ‘kopschop­pen’ 18-jarig slachtof­fer bij station Den Haag Centraal

    De politie is op zoek naar vier mannen die worden verdacht van een zware mishandeling bij station Den Haag Centraal. Een 18-jarig slachtoffer zou door meerdere mannen op de grond zijn geduwd en daarna ‘vol in zijn gezicht’ zijn geschopt. Kort daarna zijn de verdachten gevlucht, vermoedelijk ook met de iPhone van het slachtoffer. De politie heeft beelden van de mishandeling in bezit, maar kiest ervoor om die niet te delen.
    Den Haag
  3. Lezers over betrokkenheid studenten: ‘Je breekt geen straten open omdat je zo geëngageerd bent’
    16

    Lezers over betrokken­heid studenten: ‘Je breekt geen straten open omdat je zo geënga­geerd bent’

    In de Kwestie leggen we een vraag over een actueel thema voor aan onze lezers. Vandaag: de protesten op universiteiten. Op verschillende universiteiten in Nederland zijn pro-Palestijnse protesten gaande. Het gaat onder andere om Amsterdam, Eindhoven, Nijmegen, Maastricht, Den Haag en Groningen. De Universiteit van Amsterdam (UvA) heeft aangifte gedaan om de demonstratie die gaande is op de Roeterseilandcampus.