RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
No Lie

Lie Meurs had dezelfde aandoening als Justin Bieber: 'Getriggerd door stress'

Lie Meurs Beeld © Instagram @liemeurs

Lie Meurs, bekend van programma's als 'Ex on the Beach: Double Dutch', zit momenteel op een roze wolk: ze is stapelverliefd op Gers Pardoel (42) en de twee hebben zelfs plannen om te gaan samenwonen. Wat niet veel mensen weten, is dat Lie kampt met gezondheidsproblemen. Nog niet zo lang geleden is het Ramsay-Hunt Syndroom bij haar vastgesteld.

"Het voelde alsof er iets onder mijn huid zat"

Lie vertelt in Realitea dat de aandoening plotseling opkomt. "Ik kreeg rode vlekken in mijn gezicht, aan één kant. Het voelde alsof er iets onder mijn huid zat." De realityster vertrouwt het niet en besluit om naar de dokter te gaan. "Want ik had echt geen idee, ik had er nog nooit van gehoord."

Realitea #35: Beate deelt juice over De Bachelor en gaat Lie binnenkort trouwen met Gers Pardoel?

21:53
Gers
Lees ook:
Gers Pardoel deelt eerste foto met nieuwe liefde Lie Meurs

Haar dokter vertelt haar dat ze het Ramsay-Hunt Syndroom heeft, een infectie van de gehoorzenuw dat gepaard gaat met verlamming van de aangezichtszenuw, oorpijn en oorsuizen. "Toen zei hij: 'Je moet het maar eens opzoeken, Justin Bieber heeft dat ook gehad.'" Bij de popster was destijds een deel van zijn gezicht verlamd, waardoor hij zijn geplande Justice-tour moest afzeggen.

Bij Lie is het nooit zo ver gekomen. "Ik was er zo op tijd bij dat ik zware medicatie ervoor had gekregen. Daardoor is het bij mij nooit gaan hangen." De realityster is er naar eigen zeggen 'goed van afgekomen'. De aandoening wordt getriggerd door stress. Momenteel heeft Lie geen klachten.

Justin
Lees ook:
Justin Bieber cancelt meer concerten vanwege verlamming

Kijk hier de vorige aflevering van Realitea terug.

Realitea #34: Ex On The Beach: Double Dutch-persdag is chaotischer dan ooit tevoren

11:49