Máxima straalt naast ‘ingetogen’ geklede dochters met hoofddeksel, vorst is afgevallen: ‘We zijn veel koning kwijt’

Met videoAlle ogen zijn deze Koningsdag gericht op koningin Máxima en haar hoofddeksel met vlinders, zegt modejournalist Josine Droogendijk. De rest van het koninklijke gezin heeft zich dit jaar ‘ingetogen gekleed’. Droogendijk is ook vol lof over de koning, die flink afgevallen lijkt te zijn. ,,We zijn heel veel koning kwijt.’’

122 reacties

  • a.e. bunnik

    1 week geleden
    Het staat de koning goed, iets minder volume. En beter voor zijn gezondheid! Bravo, afvallen vraagt best wat doorzettingsvermogen!
  • Ellen Kooistra

    1 week geleden
    Maxima kent haar plaats niet. Ze geeft kapitalen uit aan kleding en moet altijd opvallen, nu weer met een gewei op haar hoofd. Hoezo stijlicoon? Volgens mij staat dat niet in de taak-en functiebeschrijving van de Nederlandse koningin.
  • gilberte Vergaelen

    2 weken geleden
    De Nederlanders mogen trots zijn op hun koningshuis. Mooie dochters, die ook niet stijf ogen!! Proficiat!
  • Ron vd Zwan

    2 weken geleden
    @J.R. Roode ……in uw benadering zou iedereen die in economisch opzicht beter af is dan een bezoeker van de voedselbank (dus misschien ook u zelf) zich daarvan bewust moeten zijn en zijn levenswijze daarop moeten afstemmen. Het is volstrekt ridicuul om bij alles wat er in de wereld afspeelt het bestaan van de voedselbank te betrekken. Wat doet u overigens zelf om het fenomeen voedselbank overbodig te maken ?
  • Willem Elfrink

    2 weken geleden
    @jrroode, ik denk dat hij zelfs weet dat vissen niet over het strand lopen. Van de voedselbank heb ikzelf bijna twee jaar gebruik mogen maken, maar ik was er nou niet echt mee bezig of de Koning, in een constitutionele monarchie wel wist waar deze zich bevond. Het is al erg genoeg dat ze nodig zijn, nu al in 22 landen. Maar of onze Koning daar wat aan kan doen, ik weet het niet. De Tweede Kamer wel, maar die lijken daar gezien de stijging van het aantal voedselbanken niet echt mee bezig te zijn.