RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Concrete jungle where dreams are made of

Prins Constantijn en prinses Laurentien geven update over Eloise in New York

Eloise en Laurentien Beeld © ANP

Prins Constantijn (54) en prinses Laurentien (57) hebben tijdens Koningsdag in Emmen een update geven over hun dochter Eloise (21). De gravin woont wegens een stage een halfjaar in New York.

"Het is haar van harte gegund"

Van heimwee lijkt nog geen sprake bij de gravinfluencer. Als Laurentien naar haar dochter wordt gevraagd, vertelt ze dat het goed met haar gaat. "Ze geniet van haar stage en het is echt fantastisch. Het is haar van harte gegund." Of Laurentien en Constantijn hun dochter gaan opzoeken in de wereldstad, houden ze in het midden.

Gravin
Lees ook:
Gravin Eloise deelt update vanuit New York: 'Zo dankbaar'

Eloise woont momenteel een kleine maand in New York. In een eerder bericht laat ze weten erg 'dankbaar' te zijn voor die kans. De gravin studeert sinds 2020 aan de Hotelschool in Amsterdam. Ze heeft niet gedeeld waar ze stage gaat lopen en gaat dat waarschijnlijk ook niet doen. In een interview met LINDA.meiden begin dit jaar vertelt ze dat ze uitkijkt naar de anonimiteit in de stad: "Op straat is het logisch dat mensen elkaar even aantikken. Als iemand langer staart, vind ik het ongemakkelijk. Dan denk ik: herken je me? Daar ben ik me continu van bewust en dat gevoel wil ik graag kwijt."

Eloise van Oranje zet kritiek over anonimiteit van zich af: 'Deel met liefde'

01:44
Eloise
Lees ook:
Eloise van Oranje voor halfjaar naar New York: 'Kan niet wachten dat niemand me kent'