RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Op je zoon kun je bauen

Zoon Frans Bauer maakt gehakt van eetpatroon: 'M'n vader is zogenaamd op dieet'

De Bauers Beeld © Ruud Baan

De afvalrace van Frans Bauer (50) gaat met pieken en dalen. De zanger werkt al lange tijd aan zijn gezondheid, zeker nu hij dankzij een diëtist weet dat hij obesitas heeft. Volgens zijn zoon Christiaan (22) gaat het sindsdien niet veel beter met zijn eetpatroon, als je het volgende filmpje mag geloven.

"Lekker man"

'Mijn vader is zogenaamd op dieet', schrijft Christiaan met een lachende emoji bij een compilatievideo op TikTok. Op de beelden is Frans in kwetsbare toestand te zien: immer met zijn neus in de koelkast en zijn mond vol. "Kijk eens even, hier een grillworstje. Ja, grillworst. Pap, lekker man", klinkt Christiaan sarcastisch als voice-over. "Chili con carne, stukje appeltaart..."

De hele video:

Frans
Lees ook:
Frans Bauer heeft obesitas en schuift het af op Mariska: 'Wie haalt hier boodschappen?'

In de serie van De Bauers is het dieet van Frans een groot onderwerp. In de laatste aflevering geeft hij zijn vrouw Mariska de schuld van zijn slechte eetpatroon: zij doet immers de boodschappen. Maris laat zich niet door haar man beschuldigen en gaat de discussie met hem aan, die je in de video hieronder terug kunt zien.

Frans Bauer doet pijnlijke ontdekking: 'Ik heb obesitas'

00:55
Christiaan
Lees ook:
Christiaan Bauer laat volgers meegenieten van groepsapp tijdens verzinnen hondennaam