Aangeboden door HBVL Shop

Duurzaamheid en kwaliteit voor een lage prijs: ontdek tweedekans fietsen

Ben je op zoek naar een hoogwaardige e-bike zonder de kost van een gloednieuw model? Misschien heb je dan nog niet gedacht aan tweedekans elektrische fietsen. Deze fietsen bieden een uitstekende optie voor wie waarde hecht aan kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid, maar tegelijkertijd niet de hoofdprijs wil betalen.

Wat zijn tweedekans elektrische fietsen? 

Tweedekans elektrische Veloci fietsen zijn geen intensief gebruikte fietsen, maar eerder modellen die zijn teruggestuurd om verschillende redenen. Dit kan variëren van lichte beschadigingen zoals krasjes tot modellen die zijn gebruikt tijdens testdagen. Ook kunnen ze afkomstig zijn van mensen die per ongeluk de verkeerde maat hadden besteld, of voor wie de fiets toch niet aan de verwachtingen voldeed. Het belangrijke punt is dat al deze fietsen zorgvuldig zijn nagekeken en indien nodig hersteld. Ze verkeren nog altijd in uitstekende staat, maar worden verkocht met een extra korting bovenop de al lage prijs.

Kwaliteit gegarandeerd 

Elk van de tweedekans elektrische fietsen van Veloci is onderworpen aan een grondige controle en keuring op de weg. Dit zorgt ervoor dat ze voldoen aan dezelfde strenge kwaliteitsnormen als de nieuwe modellen.

Uitgebreide garantie 

In tegenstelling tot het kopen van een tweedehands fiets via online platforms zoals Marktplaats, geniet je bij de Veloci tweedekans fietsen van een garantie van 2 jaar op de elektronische onderdelen, 7 jaar op de niet-elektronische onderdelen en levenslange garantie op het frame. Zo kan je met een gerust hart de weg op.

LEES OOK. 7 tips om veilig met je elektrische fiets op pad te gaan 

Lichte gebruikssporen 

Deze tweedekans fietsen kunnen lichte gebruikssporen vertonen, zoals een beperkt aantal kilometers op de teller, oppervlakkige lakschade of kleine gebruikssporen aan banden en displays. Deze sporen hebben geen invloed op de prestaties of betrouwbaarheid van de fiets.

Duurzaamheid 

Door te kiezen voor een tweedekans elektrische fiets geef je een tweede leven aan een product dat anders mogelijk verloren zou gaan. Dit draagt bij aan een duurzamere samenleving door het verminderen van afval en het verlengen van de levensduur van producten.

Conclusie 

Tweedekans elektrische fietsen bieden een uitstekende kans om een hoogwaardige fiets te verwerven tegen een fractie van de prijs van een nieuw model. Met garanties die vergelijkbaar zijn met die van nieuwe Veloci fietsen, kun je met vertrouwen genieten van je rit, wetende dat je een kwaliteitsproduct hebt gekocht. Bovendien draag je bij aan een meer duurzame consumptiecultuur door te kiezen voor een gereviseerde fiets. Overtuigd? Ontdek ze vandaag nog op hbvlshop.be en wordt de trotse eigenaar van een tweedekans tweewieler!

Gerelateerd

Nieuwe Video's

Nog meer nieuws