Mondeling akkoord tussen Feyenoord en Liverpool: droomtransfer Arne Slot bijna rond

Met video & pollFeyenoord en Liverpool hebben vrijdagavond een mondeling akkoord bereikt over de transfer van Arne Slot naar de Premier League. Niets lijkt daarmee een vertrek van de succescoach naar Anfield nog in de weg te staan. De deal wordt snel beklonken, zo klinkt het in Rotterdam. Feyenoord moet ook afscheid nemen van andere stafleden.

110 reacties

  • Sjef Wijns

    7 dagen geleden
    Slot heeft met zijn staf Feijenoord geweldig terug op kaart gezet, dat gaat hem zeker in Liverpool ook lukken. Succes gewenst op dat eiland !!
  • eugene couprie

    1 week geleden
    Succes is nooit gegarandeerd, kijk maar naar Tuchel. Zie hieronder dat veel mensen azijn drinken, zeker van een bepaalde club uit Noord-Holland..... Ik wens Arne veel succes in ieder geval.
  • har Star

    1 week geleden
    Zo een trainer, daar wil iedereen voor voetballen, eerst Feyenoord op de rails gezet, en we hopen dat je bij Liverpool ook succes hebt Arne, het is je gegund hoor! Harry v/d Star.
  • van Ingen

    1 week geleden
    bij dit soort kunstjes moet alles mee zitten op het juiste moment, met de juiste mensen, en op de juiste plek. dit gaat Slot waarschijnlijk niet nog eens doen bij Liverpool.
  • Gers schaar

    1 week geleden
    Ronald van den Bosch geen verstand van voetbal hahaha ik was 4,5 toen ik ging voetballen. Mij pa heeft al zijn knvb diploma papieren om hooft coach te zijn nee ik heb geen verstand van voetbal. Jullie moeten realistisch zijn! @ g van der hoeven. Nee ik drink geen druppel. Ps heel veel geluk de heer Slot.