Esther van der Meulen is heel tevreden met haar neusprothese.
Volledig scherm
PREMIUM
Esther van der Meulen is heel tevreden met haar neusprothese. © Marlies Wessels

Esther kreeg net als Dieuwertje Blok een nieuwe neus: ‘Het heeft weken geduurd voor ik het durfde aan te raken’

Binnenkort moet Esther van der Meulen naar het ziekenhuis voor een 'zomerneus’. Die is wat bruiner dan de prothese die ze nu draagt. Van der Meulen onderging dezelfde operatie als die presentatrice Dieuwertje Blok te wachten staat. Inmiddels is ze weer gelukkig, zónder en mét neus. En als ze ergens mee zit, is er altijd nog appgroep de Neuzenmaatjes. ,,Ja, het is heel ingrijpend. Maar het is niet het einde van je leven.”

  1. Bijna elke week een verkeersboete: VVN pleit voor alcoholslot en afpakken voertuigen
    57

    Bijna elke week een verkeers­boe­te: VVN pleit voor alcohol­slot en afpakken voertuigen

    Nederlanders die bijna elke week een verkeersboete door de brievenbus krijgen, hebben een hardere aanpak nodig, stellen verkeersdeskundigen. Veilig Verkeer Nederland (VVN) pleit voor diverse maatregelen, waaronder persoonsgerichte waarschuwingen, herinvoering van het alcoholslot en als dat niet werkt: het afpakken van voertuigen. ,,Zóveel boetes op één kenteken is onacceptabel. Dit overschrijdt alle grenzen”, zegt woordvoerder Willemijn Pomper tegen deze site.
  2. Steeds meer mensen krijgen huidkanker, nu ook Dieuwertje Blok: ‘Het komt over het hele lichaam voor’
    PREMIUM
    7 stellingen

    Steeds meer mensen krijgen huidkanker, nu ook Dieuwertje Blok: ‘Het komt over het hele lichaam voor’

    Dieuwertje Blok maakte vrijdag bekend huidkanker te hebben aan haar neus, die daarom geamputeerd moet worden. Het gaat om het zogenoemd plaveiselcelcarcinoom. Bij ziekenhuizen en het KWF merken ze de laatste tijd meer belangstelling voor dit carcinoom. Daarom leggen wij 7 stellingen over huidkanker voor aan dermatoloog en onderzoeker Marlies Wakkee van het Erasmus MC Kanker Instituut en aan Gemma van den Boog, woordvoerder KWF. ,,Let op moedervlekken die na je 40ste ontstaan.’’