RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Voetbal

Ten Hag vraagt om steun voor naar vorm zoekende Rashford

MANCHESTER (ANP/AFP) - Trainer Erik ten Hag roept de supporters van Manchester United op Marcus Rashford meer te steunen. De 26-jarige aanvaller maakte vorig seizoen dertig doelpunten en werd daarvoor beloond met een nieuw contract tot 2028, maar zijn vorm is sindsdien flink afgenomen.

"Vorig jaar had hij een briljant seizoen. Ik denk dat dat het beste seizoen uit zijn carrière was. Hij scoorde dertig doelpunten, dus daar zie je waartoe hij in staat is", aldus Ten Hag, een dag voor de thuiswedstrijd tegen Burnley in de Premier League. "Dit seizoen heeft hij niet de prestaties geleverd en dan zijn de mensen erg kritisch. Iedereen zou hem moeten steunen en hem moeten pushen om terug te komen op het niveau van vorig seizoen."

Rashford is er door een blessure niet bij tegen Burnley. Manchester United staat met nog vijf wedstrijden te gaan op de zesde plaats en kan deelname aan de Champions League van komend seizoen vergeten. Het elftal van Ten Hag richt zich vooral op de finale van de FA Cup op 25 mei tegen Manchester City.

Bron: ANP