RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Rooskleurig

Oud-winnares De Bachelor op stap met Paul

Paul van De Bachelor Beeld © Jasper Suyk

Of Paul Roos de liefde vindt in 'De Bachelor' en bij welke dame dan, blijft nog een aantal weken geheim. Ondertussen zet de knappe jurist de bloemetjes buiten met een bekend gezicht uit een eerder seizoen. Niemand minder dan Merel Beks heeft het gezellig met de begeerde bachelor.

"Intercollegiaal overleg"

'Intercollegiaal overleg', pent Merel bij het kiekje waarop ze met Paul poseert. Het is overigens niet de eerste keer dat Merel en Paul op elkaars Instagram verschijnen. Dezelfde vriendenkring, wellicht?

Merel
Lees ook:
Merel sluit Bachelor-hoofdstuk af: 'Heb hem zo lang verdedigd'

Merel won in 2022 De Bachelor en het hart van Thomas van der Vlugt. Die relatie hield helaas geen stand en er volgde een pijnlijke, publieke breuk. Een juicekanaal deelde een filmpje van Thomas die met een andere vrouw zoende. Op dat moment hadden ze een break van elkaar, zo zei Merel. "Ik dacht nog dat het goed zou komen en niet zo plotseling klaar zou zijn. Tot ik opeens dit filmpje zag, samen met half Nederland. Iedereen leek zich ermee te bemoeien", blikte ze terug in een interview met &C.

Kapot van liefdesverdriet plaatste Merel een video van zichzelf, huilend op haar werk. 

Merel uit De Bachelor in tranen na breuk Thomas

00:40
Monica
Bekijk ook:
Monica Geuze verwerpt roddel over Bachelor Paul: 'Niet dronken gezien'

Van de dames in het huidige seizoen maakte Beate tot nu het meeste los. Ze vertelt over haar De Bachelor-avontuur en alle commotie in de nieuwste Realitea: 

Realitea #35: Beate deelt juice over De Bachelor en gaat Lie binnenkort trouwen met Gers Pardoel?

21:53