Michael van Gerwen.
Volledig scherm
Michael van Gerwen. © Taylor Lanning/PDC

Afstraffing voor Michael van Gerwen in kwartfinales Austrian Darts Open, Luke Littler blijft verbazen

Met video'sVoor de Nederlandse darters is het een teleurstellende zondagavond geworden in Oostenrijk. Michael van Gerwen, Danny Noppert én Gian van Veen gingen - elk tegen een Engelsman - onderuit in de kwartfinales van de NEO.bet Austrian Darts Open, het vijfde EuroTour-evenement van het jaar. Luke Littler versloeg in de finale Joe Cullen (8-4).

  1. Zo veilig is zelf je tanden bleken: ‘Mits gel en bleeklepel verkregen zijn bij de tandprofessional’
    PREMIUM

    Zo veilig is zelf je tanden bleken: ‘Mits gel en bleeklepel verkregen zijn bij de tandprofes­si­o­nal’

    Je hoeft geen BN’er of een Hollywoodster te zijn om een blinkend wit gebit te hebben. Tanden bleken is voor (bijna) iedereen toegankelijk en kun je thuis zelf doen. Maar er is één belangrijke voorwaarde voor je een bleekbehandeling overweegt, waarschuwen een tandarts en docent Mondzorgkunde. Zij leggen ook uit hoe lang je tanden wit blijven, en of het erg is als er geen of een lage concentratie waterstofperoxide in de behandeling zit.
  2. Michael van Gerwen na ‘droevige wedstrijd’ tegen avondwinnaar Luke Littler: ‘Echt heel slecht van beiden’
    met samenvatting

    Michael van Gerwen na ‘droevige wedstrijd’ tegen avondwin­naar Luke Littler: ‘Echt heel slecht van beiden’

    De onderlinge stand tussen Michael van Gerwen en het 17-jarige dartsfenomeen Luke Littler is na donderdagavond met 4-3 negatief doorgeslagen voor Mighty Mike. Op de tiende Premier League-avond in Manchester won Littler met 6-3 waarmee Van Gerwen in zijn laatste zes Premier League-wedstrijden blijft steken op één zege. Littler schreef de avond uiteindelijk op zijn naam en staat nu eerste bij zijn debuutseizoen in de Premier League. Gerwyn Price stal nog de show met een negendarter.