Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Sinds het nieuws over Dieuwertje Blok zit er een vuurbal in mijn maag die er niet uit wil

Angela Kijkt TVHet nieuws over de neusamputatie van Dieuwertje Blok en haar mogelijke vertrek bij het Sinterklaasjournaal sloeg vrijdagmorgen in als een bom, schrijft Angela de Jong. ‘Dieuwertje Blok is toch een beetje van ons allemaal. Een moeder des vaderlands. Een lichtpuntje, een baken, een anker.’

104 reacties

  • Ron Martinali

    7 dagen geleden
    Beste Angela en Dieuwertje, Het zal je maar overkomen zo'n verschrikkelijk drama (dat is het gewoon). Het gevolg is hoogstwaarschijnlijk een immens verdriet. Toch probeer ik een woord van troost: Beste Dieuwertje, de techniek staat voor niets (3D-printer!?) en door jouw prachtige golvende haar, (h)eerlijke ogen en mooie mond (bliksemafleiders) let echt niemand op jouw neus. Geloof me. Je bent en blijft een prachtige vrouw en een mooi mens. 😍 Ron Martinali
  • Astrid Habold

    1 week geleden
    Helemaal mee eens!!
  • Christa Tache

    1 week geleden
    Je hebt gelijk Julia, zag later dat ik het ook 2e keer fout schreef. Sorry had je niet willen ergeren. Maar hopelijk bent u het met me eens dat er ook wel ergere dingen zijn in het leven. Zoals een neus amputatie.
  • Andrea van Herwijnen

    1 week geleden
    Je hebt het zo mooi gebracht want inderdaad volgens mij ging er inderdaad een siddering door heel Nederland toen het bericht naar buiten werd gebracht stoere, lieve, vrouwelijke maar bovenalles sterke Dieuwertje Blok we houden zoveel van haar!!!!
  • Margreet Fontijn

    1 week geleden
    Margreet Fontijn, ik heb dezelfde bal in mijn maag!!!En hoe je haar naam schrijft is zo onbelangrijk!! Belangrijk is de boodschap, en het invoelen van het leed van Dieuwertje.Hoop zo, dat het de ziekte stopt, en dat ze goed leert omgaan met de protese ,en ermee weer in de openbaarheid komt.!!Sterkte mooi mens met je prachtige uitstraling, die blijft!!!