RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
In galop naar het altaar

Paard van Britt Dekker krijgt bijzondere rol op haar bruiloft

Britt en George Beeld © ANP

Voor Britt Dekker (32) is het vandaag een feestelijke dag, ze is namelijk aanwezig bij de kick-off van de jaarlijkse Koningsspelen. Zelf heeft ze binnenkort ook iets te vieren: ze stapt dit jaar nog in het huwelijksbootje met haar vriend Max Apotowski. Dat het geen standaardfeest wordt, blijkt wel uit het feit dat ze een bijzondere ringendrager heeft.

“We waren een soort diesels, we moesten even op gang komen”

Britt vertelt dat de voorbereidingen voor hun huwelijk in volle gang zijn, maar dat ze even vertraging hadden. “We waren een soort diesels, we moesten even op gang komen.” De ietwat langzame start wijt ze aan het feit dat een huwelijk regelen nu eenmaal veel werk is. “Ineens moet je alles zelf gaan regelen, het wordt niet voor je geregeld.”

Paard George krijgt bijzondere rol tijdens huwelijk Britt Dekker

00:40
Britt
Lees ook:
Britt Dekker in 'koets met paarden' en in een 'mooie jurk' richting het altaar

De ringen moeten nog gekocht worden, haar jurk is wel al binnen. En Britt heeft ook al een manier gevonden om haar tweede grote liefde, paard George, bij de bruiloft te betrekken. "George komt de ringen brengen", onthult ze. George heeft het maar druk die dag, want eerder verklapte Britt ook al dat haar paarden George en Johnny haar met een koets naar het altaar zullen brengen.