Sneakers van KLM.
Volledig scherm
Sneakers van KLM. © KLM

Look van KLM-uniform gaat veranderen: in plaats van hakken nu sneakers

Al het KLM-personeel mag vanaf volgende maand sneakers onder het uniform dragen. Voorheen was het voor medewerkers verplicht om nette schoenen of hakken te dragen.

26 reacties

  • Leon Dijkstra

    2 dagen geleden
    Ja het verblijf is korter. De dagen niet. Bestemmingen zijn t zelfde. Het is en blijft één grote armoede. Op sportschoenen lopen als je niet sport. Totaal verval van enige klasse
  • Hanneke Nieuwkoop

    5 dagen geleden
    Hè, hè, eindelijk verlost van die martelwerktuigen. Nu de dames bij de NOS nog toestaan normaal schoeisel te dragen. En anders moeten die heren zelf maar eens pumps aanschieten...
  • Cornelia Piet

    1 week geleden
    Het KLM uniform is al 1 van de lelijkste die er is. Met die sneakers is het armoedige plaatje compleet. Neem dan flying Emirates, klasse in uitstraling en ook wat ze aan boord aanbieden.
  • Anna Maria

    1 week geleden
    @Jean Cox. Het personeel moet de sneaker zelf betalen. Het is daarom een eigen keuze of je de sneaker koopt of niet. @ Leon Dijkstra. Het personeel maakt tegenwoordig veel langere dagen dan vroeger. Het verblijf op bestemming wordt ook steeds korter. Dat kunt u niet vergelijken met elkaar. Door het lange staan en lopen op hakken krijgen veel mensen klachten aan rug en benen. Het zal een verademing zijn voor vele! Het uniform wordt ook veranderd, maar de sneaker wordt alvast ingevoerd.
  • Els de Jong

    1 week geleden
    Perfect dat men kiest voor kunstleder. Tegenwoordig is dat een zeer goede optie. Goed ademend en goede kwaliteit. Er is bovendien niks natuurlijks aan leder want het leder is van een dier afgerukt (en daarna chemisch behandeld). De enige plek waar leer hoort te zijn is daar, op het dier. Sneakers zien er niet uit met zo een brede witte rand maar ze lopen perfect. Goed dat er aan het personeel gedacht wordt zodat het werk hiermee een stukje comfortabeler wordt.