LIVE OORLOG OEKRAÏNE | Oekraïne noemt Russische tests met tactische kernwapens ‘niets meer dan chantage’

Oorlog OekraïneDe aankondiging van Rusland om oefeningen te houden met nucleaire wapens voor het slagveld, zijn niets anders dan de voortdurende nucleaire chantage van Moskou. Dat vindt een woordvoerder van de Oekraïense militaire inlichtingendienst. Rusland heeft maandag aangekondigd militaire oefeningen te zullen doen met tactische nucleaire wapens. Het ministerie van Defensie zegt dat het daarmee het Westen wil afschrikken. Volg alle ontwikkelingen over de oorlog in Oekraïne en de situatie in Rusland in dit liveblog.

  1. Vrouw uit Den Bosch vast voor financiering aanslag waarbij Spaanse politicus door hoofd werd geschoten
    Met video

    Vrouw uit Den Bosch vast voor financie­ring aanslag waarbij Spaanse politicus door hoofd werd geschoten

    De Nederlandse vrouw die afgelopen vrijdag is gearresteerd vanwege haar mogelijke betrokkenheid bij een aanslag op een Spaanse oud-politicus zou verantwoordelijk zijn geweest voor de financiering van de operatie. De politicus steunde publiekelijk de Iraanse oppositie, en de politie ziet daarin het motief van de actie. De verdachte is een vrouw van 27 jaar oud en werd vrijdag opgepakt in Den Bosch.
  2. Zo veilig is zelf je tanden bleken: ‘Mits gel en bleeklepel verkregen zijn bij de tandprofessional’
    PREMIUM

    Zo veilig is zelf je tanden bleken: ‘Mits gel en bleeklepel verkregen zijn bij de tandprofes­si­o­nal’

    Je hoeft geen BN’er of een Hollywoodster te zijn om een blinkend wit gebit te hebben. Tanden bleken is voor (bijna) iedereen toegankelijk en kun je thuis zelf doen. Maar er is één belangrijke voorwaarde voor je een bleekbehandeling overweegt, waarschuwen een tandarts en docent Mondzorgkunde. Zij leggen ook uit hoe lang je tanden wit blijven, en of het erg is als er geen of een lage concentratie waterstofperoxide in de behandeling zit.