RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Wat een soap!

Voormalig Goede Tijden, Slechte Tijden-ster Guido Spek duikt op in Secret Duets

Jamai Loman en Guido Spek in Secret Duets Beeld © RTL

In 'Secret Duets' geeft Jamai Loman (37) een prachtig optreden weg. En dat doet hij met niemand minder dan oud-soapie Guido Spek (34). Alleen heeft niemand dat door tot aan de grote onthulling.

"Hij kan wel heel goed zingen"

Aan de hints voorafgaand aan het optreden hebben de kandidaten werkelijk niets. "Zullen we snel maar wat gaan doen?" vraagt Jan Dulles na al het gespeculeer van Jamai en de andere artiesten uit het panel. Waarop Jamai het nummer 'Superstition' van Stevie Wonder inzet, samen met zijn secret singer.

Bridget
Lees ook:
Bridget Maasland staat doodsangsten uit op podium Secret Duets: ‘Out of my comfort zone’

Na het eerste deel van het nummer wordt niemand iets wijzer. "Hij kan wel heel goed zingen", zegt Jamai. Daarna geeft de secret singer een hint waaruit blijkt dat hij mee heeft gedaan aan Expeditie Robinson. Tijdens de vragenronde wordt er nog gevraagd of hij in een soap speelt, maar Jamais mysterieuze zangpartner antwoordt met 'nee'. 

Louisa
Lees ook:
Louisa Janssen verward door hint Secret Duets: ‘Deze tijger is niet voor de poes?!’

Iedereen is het spoor bijster en pas tijdens de onthulling wordt het allemaal duidelijk: het is Guido Spek. Verwarring alom: "Speel je niet in een serie?" vraagt Edsilia Rombley radeloos. "Zes jaar geleden", antwoordt Guido. "Ja, maar daarvan ken ik jou", reageert Edsilia teleurgesteld. 

Dat de oud-GTST-ster zo goed kan zingen, wist niemand. Tot nu dan. "Ik heb twee jaar geleden een busje gekocht en daar rij ik mee rond en geef ik hoofdtelefoonconcertjes", vertelt Guido. Al met al een echte alleskunner dus! 

Secret Duets zie je elke donderdag om 20.30 uur bij RTL 4.