Alex Kroes.
Volledig scherm
Alex Kroes. © ANP

Alex Kroes bleef geloven in terugkeer bij Ajax: ‘Ik aanvaard de consequenties als AFM me schuldig acht’

Alex Kroes is blij dat hij als technisch directeur bij Ajax mag terugkeren. Toen er een streep ging door zijn aanstelling als algemeen directeur vanwege de handel met voorkennis in aandelen van de club, bleef hij altijd geloven dat er toch een oplossing gevonden kon worden. En mocht het onderzoek van beurswaakhond Autoriteit Financiële Markten (AFM) voor hem een negatieve uitkomst hebben, trekt hij alsnog zijn conclusies.

  1. Eindhoven in extase: PSV pakt 25ste landstitel na doelpuntrijk kampioensduel met Sparta
    Met fotoreeks & video
    12

    Eindhoven in extase: PSV pakt 25ste landstitel na doelpunt­rijk kampioens­du­el met Sparta

    Het feest kan losbarsten in Eindhoven: PSV heeft zich zondagmiddag voor het eerst sinds zes jaar weer tot landskampioen van Nederland gekroond. Ondanks een moeizaam begin werd Sparta met 4-2 verslagen in het Philips Stadion. Daarmee bewees PSV opnieuw dat er geen maat staat op de ploeg. Lees alles over de festiviteiten in Eindhoven onderaan in ons liveblog. Supporters bestormden het veld na de huldiging, maar gingen ook vrij snel weer de tribunes op.
    Rotterdam, Eindhoven
  2. Willem II keert na krankzinnige slotfase terug in de eredivisie, feest tot in de late uurtjes
    met video

    Willem II keert na krankzinni­ge slotfase terug in de eredivisie, feest tot in de late uurtjes

    Willem II heeft zich verzekerd van promotie naar de eredivisie. De koploper speelde gelijk tegen FC Dordrecht (1-1), wat genoeg was om zeker te zijn van promotie. Willem II keert zodoende na twee jaar in de Keuken Kampioen Divisie terug naar het hoogste niveau van Nederland. Door een fout van de stadionspeaker werd er ook feest gevierd in Kerkrade, maar Roda JC speelt volgde week de beslissingswedstrijd tegen FC Groningen in de strijd om de tweede promotieplek.
    Tilburg, Dordrecht