RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Helemaal in de wolken

Evelien uit MAFS: Match or Mistake in verwachting van eerste kindje

Evelien uit MAFS: Match or Mistake Beeld © RTL/Andy Tan

Leuk voor Evelien uit 'MAFS: Match or Mistake', zij is namelijk in verwachting van haar eerste kindje. Na de opnames vindt ze de liefde bij haar vriend Sander. Ze deelt nu op Instagram dat hun liefde is bezegeld met de komst van een kleintje.

"Intens gelukkig en dankbaar dat er een klein, lief meisje in mijn buik mag groeien"

'Intens gelukkig en dankbaar dat er een klein, lief meisje in mijn buik mag groeien', schrijft Evelien onder een video van een echo. Zo valt te lezen bij LoveReality

David
Lees ook:
David heeft na MAFS alsnog de liefde gevonden: 'Ongelooflijk wat zij bij mij losmaakt'

Evelien, die meedeed aan het allereerste seizoen van Married at First Sight: Match or Mistake werd destijds gekoppeld aan Brian. Dat bleek uiteindelijk een geen match te zijn. Daarom gingen de twee al heel snel uit elkaar. Eerder liet Evelien al weten dat ze graag 'vastigheid en misschien een gezinnetje' zou willen. Haar wens komt nu in vervulling. 

In Married at first Sight: Match or Mistake trouwen de koppels, net als in de reguliere MAFS-reeksen, blind met elkaar. Alleen was er ditmaal meer interactie tussen de getrouwde koppels onderling tijdens borrels en etentjes. Dit zorgde voor extra spanning: sommige deelnemers flirtten openlijk met iemand uit een ander huwelijk. Het seizoen kun je in z'n geheel zien bij Videoland. 

Oud-MAFS-kandidaten Lars en Caroline vertellen waar het voor hen misging bij het liefdesexperiment

09:20