Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Voetbal

Cristante bezorgt AS Roma zege in duel van achttien minuten

AS Roma heeft de eerder gestaakte wedstrijd tegen Udinese met succes afgemaakt. Bryan Cristante bezorgde de Romeinse ploeg diep in blessuretijd de winst en bracht de eindstand op 2-1. Roma verstevigde de vijfde plaats in de Serie A.

Er stonden nog achttien minuten op klok toen beide ploegen in Udine het duel hervatten. Het leek bij 1-1 te blijven, totdat Cristante in de 95e minuut toch nog een doelpunt maakte.

De wedstrijd tussen Udinese en AS Roma op 14 april werd gestaakt nadat Roma-verdediger Evan Ndicka onwel was geraakt en tegen de grond was gegaan. Hij moest per brancard van het veld en werd meteen naar het ziekenhuis gebracht. De geschrokken spelers van Roma wilden na het incident niet meer verder voetballen.

Roma meldde een dag later dat de speler ontslagen was uit het ziekenhuis. Er was geen sprake van een hartprobleem.