RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Ziet ze vliegen

Thijs Boermans begaat blunder in vliegtuig: 'Wazig van de pillen'

Thijs Boermans Beeld © ANP

Thijs Boermans (27) laat zijn volgers deze week meegenieten van een prachtige trip door Zuid-Afrika met Anna Nooshin (37). De terugreis verliep echter minder idyllisch, zo deelt hij in zijn podcast 'Borrelpraat'. Hij bezorgde de stewardessen een flinke klus na de landing...

"De stewardess begint die hele stoel uit elkaar te halen"

"Ik had vijf slaappillen genomen", begint Thijs zijn enerverende vliegtuigverhaal. "Geen gekke slaappillen, gewoon die je bij de drogist kunt halen. Op een gegeven moment landen we en ik ben aan het zoeken naar m'n telefoon." Het apparaat was nergens te bekennen, terwijl Thijs het nét nog had gebruikt. Hij wilde als eerste het vliegtuig verlaten, om niet lang in de rij te hoeven staan bij de paspoortcontrole. "Dus ik zoeken, maar ik ben wazig van die pillen."

Thijs
Lees ook:
Thijs Boermans moest bizarre auditie doen voor nieuwe horrorfilm

De acteur vroeg een stewardess om hulp. Na lang zoeken terwijl het vliegtuig al leeggelopen was, kwam er uiteindelijk grof geschut aan te pas. "Zij begint die hele stoel uit elkaar te halen", zegt Thijs over de behulpzame stewardess. Ondanks haar doortastendheid is de zoekactie tevergeefs. Find my iPhone via de telefoon van niemand minder dan de piloot hielp hem ook geen steek verder. "Ik ben chaotisch, maar hoe moeilijk is het om een telefoon terug te vinden? Ik heb 'm een uur geleden nog gehad!" 

Anna
Lees ook:
Anna Nooshin deelt bijzondere manier waarop ze bij naam Nala kwam

Na een wanhopige zoektocht kreeg Thijs een glasheldere flashback. Wat bleek: hij had zijn telefoon na het eten per ongeluk op zijn dienblad onder een servet laten liggen. En dat dienblad had hij aan de stewardess teruggegeven. "Dus ik zeg: 'Mevrouw, we moeten door al die schalen borden, want mijn telefoon ligt daartussen.' Heb ik twee van die karren met al die stewardessen uit lopen halen, tot op een gegeven moment die telefoon terechtkwam." Uiteindelijk was hij de laatste in de rij bij de paspoortcontrole. "Zo stom." 

Dit verhaal kan overigens niet als complete verrassing komen van iemand die naar eigen zeggen weleens een half uur heeft gebeld over dat hij zijn telefoon kwijt was... met zijn eigen telefoon dus in de hand.

Thijs
Lees ook:
Thijs Boermans onthult 'mensonterende' scène uit Special Forces VIPS

Thijs was samen met Anna in Zuid-Afrika, maar het lijkt erop dat zij geen getuige was van deze vliegtuigblunder. Uit haar Instagram Stories blijkt Anna te zijn doorgereisd naar Amerika voor een persevent waar grote namen als Bradley Cooper, Kendall Jenner en Travis Scott ook bij aanwezig waren. Ze deelde daarvoor onderstaande kiekjes van haar reis met Thijs:

Thijs
Bekijk ook:
Thijs Boermans zit in babybubbel: 'Waardevol en heel mooi'

Met zo'n warrige actie zou Thijs in Special Forces VIPS niet wegkomen. Hij trok veel lering uit die bijzondere ervaring:

Thijs Boermans past ervaring Special Forces VIPS toe in vaderschap: 'Beter mens'

02:24