Tarik Khbabez (rechts) is de wereldkampioen in het lichtzwaargewicht, maar is vooralsnog niet aangekondigd voor de Grand Prix.
Volledig scherm
Tarik Khbabez (rechts) is de wereldkampioen in het lichtzwaargewicht, maar is vooralsnog niet aangekondigd voor de Grand Prix. © PJ ROCA / Glory

Nieuw Grand Prix-spektakel: lichtzwaargewichten in juni tegenover elkaar in Rotterdam

Vechtsportliefhebbers kunnen zich op gaan maken voor nieuw Grand Prix-spektakel. Op zaterdag 8 juni strijden acht lichtzwaargewichten in toernooiformaat om de felbegeerde titel. Nadat Rico Verhoeven in Arnhem de titel bij de zwaargewichten pakte, reizen de lichtzwaargewichten af naar Rotterdam, Ahoy.

  1. Column Remy Bonjasky | Verhoeven wil pas in december weer vechten: jammer, ik had nú Rigters tegen Rico willen zien
    PREMIUM

    Column Remy Bonjasky | Verhoeven wil pas in december weer vechten: jammer, ik had nú Rigters tegen Rico willen zien

    Columnist Remy Bonjasky zag met Glory 91 een ,,verrassend event”, zaterdag in het Dôme de Paris. Daar raakte Endy Semeleer zijn wereldtitel in het weltergewicht kwijt aan Chico Kwasi. Tegelijkertijd snapte Bonjasky niet waar ze de Fransman Kevin Oumar als tegenstander van Bahram Rajabzadeh vandaan toverden en blikt hij alvast vooruit op Glory 92 in Rotterdam met onder anderen Levi Rigters, dé toekomstig uitdager van Rico Verhoeven. Ook de Grand Prix in het lichtzwaargewicht (8 juni in Ahoy) komt alvast ter sprake.