RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Verlies van Jelies

Tweede seizoen Een huis vol emigreert zonder familie Jelies

Familie Jelies uit 'Een huis vol emigreert' Beeld © KRO-NCRV

Vandaag heeft KRO-NCRV bekendgemaakt dat het succesvolle programma 'Een huis vol emigreert' een tweede seizoen krijgt. In dit programma volgen we grote gezinnen die Nederland verlaten om een nieuwe toekomst in het buitenland op te bouwen. Ook de familie Jelies werd gevolgd tijdens hun emigratie naar Spanje. Helaas nemen zij in het nieuwe seizoen niet meer deel.

"Wij zijn hier heel dankbaar voor en kijken hier met een goed gevoel op terug"

De familieleden laten weten dat zij hebben besloten om niet meer deel te nemen aan de vervolgserie. Het gezin, bestaande uit elf leden, wil zich richten op nieuwe avonturen. Er zijn nieuwe uitdagingen op hun pad gekomen die zij de komende tijd rustig willen verkennen. Ook willen zij ruimte maken voor andere grote gezinnen. Wel bedanken ze iedereen die heeft bijgedragen aan de totstandkoming van het programma. "Wij zijn hier heel dankbaar voor en kijken hier met een goed gevoel op terug. We willen ze veel succes wensen voor het nieuwe seizoen."

De
Lees ook:
De Kraantjes uit Een Huis Vol Emigreert krijgen hulp op camping van thuisblijvende zoon Quinten

In het eerste seizoen konden de kijkers ook genieten van de avonturen van de familie Kraan. Hun avonturen zijn wel te zien in de volgende reeks. De 'Kraantjes' verlieten hun huis in Boskoop en verhuisden naar Luxemburg, waar zij een camping openden. De Kraantjes: "Wij verheugen ons enorm op een nieuw seizoen van een huis vol emigreert, en natuurlijk kunnen jullie zien hoe het met ons gaat op de camping nu Quinten en Caressa ons team komen versterken!"

Een
Lees ook:
Een huis vol-familie Jelies gooit eetpatroon om na emigratie

De verdere invulling van het programma wordt later bekend gemaakt. Het is nog onbekend wanneer het tweede seizoen op televisie te zien zal zijn. 

Een tijdje terug maakte de familie Jelies bekend olijfolie te gaan verkopen uit hun eigen tuin. De beelden daarvan zie je hieronder.

Familie Jelies uit een Huis Vol verklapt nieuw zakelijk avontuur

01:59