RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Voetbal

Liverpool-trainer Klopp zegt sorry tegen fans na verlies in derby

LIVERPOOL (ANP/RTR) - Trainer Jürgen Klopp heeft zijn excuses aangeboden aan de fans van Liverpool, na de gevoelige en kostbare nederlaag in de stadsderby tegen Everton (2-0). De Duitser zag de 'Reds' hun titelkansen zo goed als weggooien. "Wij hebben een crisis nodig bij Manchester City en Arsenal en moeten zelf weer eens gaan winnen", aldus de na dit seizoen vertrekkende trainer, die kan worden opgevolgd door Feyenoord-coach Arne Slot.

"Ik ben in heel veel dingen teleurgesteld, maar uiteindelijk waren we gewoon niet goed genoeg. Dat vind ik vervelend voor de fans en daar kan ik alleen maar mijn excuses voor aanbieden", aldus Klopp, die ook baalde dat Everton twee keer scoorde uit een standaardsituatie, terwijl hij daar nog met zijn ploeg op had getraind.

Nummer 2 Liverpool staat met nog vier duels te gaan op 74 punten, koploper Arsenal heeft er 77. Manchester City heeft 4 punten minder dan Arsenal, maar heeft twee wedstrijden minder gespeeld dan de concurrenten.

Klopp lijkt daardoor genoegen te moeten nemen met één landstitel in zijn bijna negen jaar bij Liverpool. De club is de afgelopen weken ook al uitgeschakeld in de Europa League en FA Cup.

Bron: ANP