RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Romcom-waardig aanzoek

Piloot vraagt op vlucht zijn vriendin, de stewardess, ten huwelijk

De gelukkige verloofden. Beeld © LOT Polish Airlines Facebook

Een Poolse piloot vroeg zijn vriendin, die als stewardess mee was op de vlucht die hij zou gaan uitvoeren, ten huwelijk voorafgaand aan het opstijgen van de vlucht van Warschau naar Krakau. Met de hele cabine als publiek stelde hij met een bos bloemen in zijn hand de vraag, en zijn vriendin zei 'Ja'!

Het lijkt haast wel een aanzoek uit een romantische Hollywoodfilm. Een piloot die zijn stewardess-vriendin ten huwelijk vraagt en zij, die vervolgens door het gangpad naar hem toerent en hem in de armen springt. Maar het is toch echt gebeurd. 

Ontmoet op vlucht naar Krakau

De piloot, Konrad Hanc, en zijn vriendin ontmoetten elkaar anderhalf jaar geleden op eenzelfde vlucht naar Krakau, vertelt Hanc in de video voorafgaand aan het aanzoek. 

Vervolgens is te zien hoe de piloot de cabine in komt en via de intercom van het vliegtuig de cabine toespreekt. 

"Op de vlucht van vandaag is een heel speciaal persoon aanwezig en ik hoop dat ze niets aan ziet komen”, begon de piloot. "Dames en heren, ongeveer anderhalf jaar geleden ontmoette ik tijdens dit werk de meest geweldige persoon die mijn leven compleet veranderde", vervolgde Hanc.

Bekijk hieronder het aanzoek:

"Jij bent het meest dierbaar voor mij. Jij bent mijn grootste droom die uitkomt. Daarom moet ik je een gunst vragen, lieverd. Wil je met me trouwen?" vroeg de piloot met een bos bloemen in zijn hand.

Zijn vriendin rende vervolgens het gangpad door en vloog hem in de armen, waarna ze zijn aanzoek accepteerde.

Duizend reacties

De werkgever van het gelukkige stel, LOT Polish Airlines, plaatste vervolgens op maandag een video op hun Facebook-pagina, waarin het huwelijksaanzoek te zien was. 

De video heeft inmiddels al meer dan duizend reacties van mensen die hen veel geluk toewensen.