Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Binnen werden op beestachtige wijze twee vrouwen afgeslacht, de derde bungelde ondertussen aan het balkon

Angela Kijkt TVMochten de formerende partijen niet weten wat ze volgende week in hun vakantie moeten gaan doen, dan heeft Angela de Jong nog wel een zeer dringende kijktip voor ze, schrijft ze.

47 reacties

  • piet lievaart

    1 week geleden
    "verwarde mensen" = "aan alcohol en harddrugs verslaafde mensen". En de maatschappij wordt belast met deze mensen
  • Willem Elfrink

    1 week geleden
    @J.diepeveen. Als mensen in de zorg er zeker van kunnen zijn dat als je je werk goed doet, er tevens van verzekert van bent dat je een goed betaalde baan tot aan je pensioen heb, dan zou het storm lopen met nieuw personeel. En met de plannen voor het vrijgeven van Wiet kunnen we erop wachten dat ze bij de politie over een poosje om een eigen psychiatrische instelling vragen omdat ze zélf"stapelgek" worden van de daardoor enorme toeloop van alle verwarde zielen die ze tot de orde moeten roepen.
  • J. Diepeveen

    1 week geleden
    @Paul Frissen. Los van de zaken die je noemt denk ik ook dat drank- en (vooral) drugsgebruik zijn sporen inmiddels begint na te laten. Er is nu eenmaal een groep in Nederland bij wie drank en/of drugs de (meervoudige) problematiek er niet eenvoudiger of minder op maakt. En m.i. beginnen we zo onderhand tegen de grenzen van de zorg aan te lopen. Toenemende zorgbehoefte, verminderd personeelsaanbod en (torenhoge) begrotingen die onder druk staan, dat "zalf" je niet weg met extra geld..
  • J. Diepeveen

    1 week geleden
    Ook al was er destijds niet bezuinigt op de GGZ, "verwarde" mensen zijn helaas van alle tijden. Geen idee of het er de laatste decennia meer geworden zijn, wel het idee dat de acties van verwarde mensen tegenwoordig vaker (en dan vooral negatief) in het nieuws komt. Ik denk niet dat dit probleem met (nog) meer geld richting de zorg opgelost gaat worden. Personeel is nauwelijks te vinden en de instroom van arbeidsmigranten gaat de zaken (bv. vanwege taal) niet op de korte termijn oplossen.
  • Willem Elfrink

    1 week geleden
    "Voorkomen is beter dan genezen" lijkt door al het malheur als gevolg van hele dure bezuinigingen beter door te dringen als "Voorkomen is véél goedkoper dan door gemakzuchtige bezuinigingen, afgedwongen herstélkosten". Regeren vergt in zekere mate het moedige talent te moeten hebben om ver vooruit te kunnen/durven zien wat de gevolgen van huidige verstrekkende besluiten kunnen zijn. De maatschappelijke problemen van heden ten dage bewijzen dat des te meer.