Een ambulance bij grensovergang Kerem Shalom. Bij een raketaanval door Hamas kwamen drie Israëlische militairen om het leven. Twaalf anderen raakten gewond.
Volledig scherm
Een ambulance bij grensovergang Kerem Shalom. Bij een raketaanval door Hamas kwamen drie Israëlische militairen om het leven. Twaalf anderen raakten gewond. © REUTERS

LIVE OORLOG MIDDEN-OOSTEN | ‘Negen Palestijnen gedood bij nieuwe Israëlische aanval op Rafah’

Midden-OostenDoor een raketaanval van Hamas op een militaire basis bij grensovergang Kerem Shalom zijn eerder op zondag drie Israëlische militairen om het leven gekomen. Twaalf anderen raakten gewond. En de Israëlische politie is een hotelkamer in Jeruzalem die door Al Jazeera als kantoor werd gebruikt binnengevallen. De zender is op zwart gegaan en de apparatuur zou in beslag zijn genomen. Volg alle ontwikkelingen over het Midden-Oosten in ons liveblog.

  1. ‘Oekraïne kan inpakken nu oorlogsindustrie op gang komt’, maar wat Russen beweren klopt niet helemaal
    PREMIUM

    ‘Oekraïne kan inpakken nu oorlogsin­du­strie op gang komt’, maar wat Russen beweren klopt niet helemaal

    Het Russische leger wil doordrukken in de zwaarbevochten provincie Donetsk en verovert bijna elke dag een Oekraïens dorp. Het Kremlin hoopt nog even te profiteren van de munitietekorten bij de vijand, terwijl Amerikaanse steun onderweg is. Experts over de vraag of Oekraïne de Russische stoomwals kan weerstaan, of dat het straks naar de onderhandelingstafel moet om Russische dictaten te accepteren.