RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Wat zijn ze uit, hè

Kijkers Bed & Breakfast gieren om heksenuitje

Heksenritueel in Bed & Breakfast Beeld © NPO Start: Bed & Breakfast, aflevering 6

In een nieuwe aflevering van 'Bed & Breakfast' gaan verschillende B&B-eigenaren bij elkaar logeren. Ook doen ze vaak een gezellig uitje samen. De kijkers van het programma raken echter niet uitgesproken over het heksenuitje dat Willeke heeft geregeld voor hen.

"Ik was er op de bezem vandoor gegaan"

Willeke neemt haar gasten mee naar de heks van Appelscha. Samen doen ze verschillende rituelen. Zo gaan ze zoeken naar energiebanen oftewel de 'aardstralen'. De gasten doen enthousiast mee en zijn zelfs onder de indruk van de rituelen. 

Hoewel de heks niet kan toveren, meent ze wel dat ze wensen uit kan laten komen door middel van nog een bijzonder ritueel. Zo moeten de B&B-eigenaren allemaal hun grote wens op een kaartje schrijven en deze vervolgens in het kampvuur verbranden. "Branden en uitkomen", schreeuwen ze op verzoek van de heks richting het vuur. 

Bed
Lees ook:
Bed & Breakfast-deelnemer dondert uit stapelbed in muzikale B&B

De kijkers gieren op 'X' om de beelden. 'De Heks van Appelscha', geint iemand. Een ander schrijft: 'Ah, leuk! Een Blair Witch experience.' Hoewel de één het een leuk heksenuitje vindt, denkt een ander daar weer anders over. Zo schrijft deze kijker: 'Ik was er op de bezem vandoor gegaan.' Daar was deze persoon het ook mee eens: 'Wat een suf uitje naar die heks. Arme man tussen al die vrouwen.'

Kijkers
Lees ook:
Kijkers onder de indruk van sprookjesachtige Bed & Breakfast

Klik hier om de aflevering terug te kijken.