RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Mooi initiatief

Joy en Dani uit B&B Vol Liefde maken zich hard voor zwerfhonden

Joy en Dani Beeld © ANP

In het derde seizoen van het populaire programma 'B&B Vol Liefde' maakte Nederland kennis met Joy (26). Zes vrouwen stapten op het vliegtuig naar Malaga in de hoop zijn hart te veroveren. Uiteindelijk was Dani (27) de gelukkige. Inmiddels wonen ze samen in Spanje en zijn ze onder andere bezig om hondjes een veilig thuis te bieden.

Op Instagram plaatst het koppel dat ze leuk nieuws hebben. Ze schrijven dat ze al enige tijd bezig zijn om honden op te vangen en een veilig thuis te bieden. Ze vervolgen: "Nu willen wij dat natuurlijk groter en beter aanpakken, maar daarvoor is meer budget nodig!" Het stel roept hun volgers op om hun zelfontworpen T-shirts en truien te kopen, zodat zij meer hondjes in nood kunnen redden. De truien zijn bedrukt met een afbeelding van een hondje.

Joy
Lees ook:
Joy uit B&B Vol Liefde vertelt meer over toekomstdroom

Onder het bericht wordt enthousiast gereageerd. Zo schrijft een volger: "Wat een prachtig mooi initiatief" en zijn er meerdere reacties te lezen van mensen die het idee steunen. Toch schijnt er een probleem te zijn met de website waar de kleding wordt verkocht. Volgens een aantal mensen doet de link naar de website het namelijk niet. 

Bron: RTL Boulevard