RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Vink rustgevend

Donny Roelvink bekeert zich tot de islam: 'Nog lerende'

Donny Roelvink Beeld © ANP

Donny Roelvink (26) heeft zich officieel bekeerd tot de islam. Dat bevestigt hij aan RTL Boulevard na berichtgeving van juicekanaal Marwajuice op Instagram.

"Alleen ben ik hier zelf nog lerende in dus wil ik me in de media hier niet over uitlaten"

"Klopt inderdaad", zegt Donny tegen RTL Boulevard. "Alleen ben ik hier zelf nog lerende in dus wil ik me in de media hier niet over uitlaten. Dus hoop dat het gerespecteerd wordt." 

Donny
Lees ook:
Donny Roelvink wordt onder handen genomen door worsteltweeling

Vorig jaar liet Donny al weten interesse te hebben in het geloof na zijn ongeluk. Dat hij destijds werd overreden door een Hummer heeft bijgedragen aan het gevoel dat er 'een hoger iets' moet zijn. "Ik heb altijd al dingen gevoeld", vertelde Donny in de YouTube-serie RealTalks van FunX-dj Fernando Halman. 

"Ik heb mij wel vaker verdiept in geloven. Ik heb een vriend die moslim is: ik heb meegedaan met de ramadan, ik ben mee geweest naar de moskee." Die week vertelde ook zijn broer Dave dat hij in de islam rust had gevonden, na een periode vol drank en drugs.  

Kleine
Lees ook:
Kleine jongensdroom Donny Roelvink komt uit met covershoot Mens Health

Ondertussen wil Donny alles weten over de voorbereidingen van worstelaarstweeling Marcel en Tyrone Sterkenburg die zich deze zomer willen laten kwalificeren voor de Olympische Spelen. Hij ging bij de mannen langs en liet zich helemaal afmatten. 

Donny Roelvink wordt onder handen genomen door worsteltweeling

04:48