RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Secret Duets

Buddy Vedder in Secret Duets herenigd met 'voormalig schoonmoeder' Quinty Trustfull

Buddy Vedder en Quinty Trustfull in Secret Duets Beeld © RTL

In de nieuwste aflevering van 'Secret Duets' ontdekken de panelleden een nieuw talent bij voormalig 'Koffietijd'-presentatrice Quinty Trustfull (52): ze blijkt een aardig moppie te kunnen zingen. Op het podium verklapt Quinty ook meteen een bijzondere band te hebben met panellid Buddy Vedder (28).

"Hij is nog een soort schoonzoon van mij geweest"

Zoals bij iedere aflevering krijgen ook deze week de panelleden een kijkje in de kleedkamer van de secret singer. Buddy ziet een huisje met een tuintje. Ook hangt er een roze kabeltrui met daarop een Pink Ribbon-lintje. De secret singer blijkt bovendien erg sportief te zijn; dat wordt overduidelijk door de sportattributen die in de kleedkamer te vinden zijn.

Bij Samantha Steenwijk is het Pink Ribbon-lintje opgevallen. "Wie heeft daarmee te maken?" vraagt de zangeres zich hardop af. René Froger waagt direct een gok. Hij vermoedt dat het gaat om Quinty. "Je lijkt Loretta Schrijver wel", zegt Buddy gekscherend, aangezien Loretta in The Masked Singer óók altijd denkt dat haar vriendin en oud-collega Quinty zich schuilhoudt in de pakken.

Buddy Vedder zingt sensueel nummer met een bekende

03:32
Buddy
Lees ook:
Buddy Vedder wil ooit wel Wie is de Mol? presenteren: 'Lijkt me te gek'

De panelleden speculeren er daarna nog even op los. Samantha kan het tv-programma Koffietijd maar niet loslaten, zegt ze. En laat dat nou net hét programma zijn dat Quinty jarenlang heeft gepresenteerd. Niet veel later herkent Buddy haar stem in de tweede ronde. En als presentator Jamai Loman een laatste hint geeft - dat de secret singer 'sinds kort haar eigen koffie moet zetten' - blijft er niet veel meer te raden over.

Quinty
Lees ook:
Quinty Trustfull na stoppen Koffietijd: 'Kijkers missen het'

Buddy springt een gat in de lucht zodra hij ziet dat Quinty zijn duetpartner is. "Wat ben je cool", zegt hij vol bewondering tegen de presentatrice. "Hij is nog een soort schoonzoon van mij geweest", vertelt Quinty vervolgens. Dat zit minder smeuïg in elkaar dan het klinkt: "Haar dochter Moïse heeft ook in Goede Tijden Slechte Tijden gespeeld en daar was zij mijn vriendinnetje", legt Buddy uit.

Jamai is na afloop van het optreden nieuwsgierig naar Quinty haar leven na het stoppen van Koffietijd. De presentatrice geeft aan dat zij nu vooral veel tijd met haar man Orlando doorbrengt. Ook heeft ze een rolletje in een film weten te bemachtigen. Ze laat weten erg blij te zijn met haar nieuwe leven als freelancer en te hebben genoten van haar uitstapje in Secret Duets

Je ziet Secret Duets iedere donderdag om 20.30 uur bij RTL 4.