Jeremie Frimpong hield de ongeslagen status van Bayer Leverkusen in leven met zijn 1-1 in de 89ste minuut tegen West Ham United. Liverpool-captain Virgil van Dijk bedankt de meegereisde fans na de uitschakeling door Atalanta.
Volledig scherm
Jeremie Frimpong hield de ongeslagen status van Bayer Leverkusen in leven met zijn 1-1 in de 89ste minuut tegen West Ham United. Liverpool-captain Virgil van Dijk bedankt de meegereisde fans na de uitschakeling door Atalanta. © AP / Reuters
Atalanta ATA
0
EINDE
1
Liverpool LIV
  • Mohamed Salah Goal 7'

Atalanta niet meer in de problemen tegen Liverpool, Frimpong houdt ongeslagen status Leverkusen in stand

Liverpool is door het Nederlands getinte Atalanta uitgeschakeld in de Europa League. De ploeg van Jürgen Klopp kwam al in de zevende minuut op voorsprong door een rake strafschop van Mohamed Salah, maar daar bleef het bij in Bergamo. Atalanta kwam dus nauwelijks in de problemen na de fraaie 0-3 overwinning van vorige week op Anfield. Jeremie Frimpong zorgde er met een late gelijkmaker tegen West Ham United (1-1) voor dat Bayer Leverkusen na 44 duels dit seizoen nog altijd ongeslagen is.

  1. Dick Schreuder? Graham Potter? Feyenoord-directeur gaat in zoektocht naar nieuwe coach gewaagde keuze niet uit de weg
    PREMIUM

    Dick Schreuder? Graham Potter? Feyenoord-directeur gaat in zoektocht naar nieuwe coach gewaagde keuze niet uit de weg

    Dennis te Kloese wacht een zware taak bij Feyenoord om een opvolger te vinden voor succescoach Arne Slot. Zelf zwijgt hij in alle talen over het proces. Hoog tijd om eens in het hoofd te kruipen van de directeur. Hoe denkt Te Kloese? En hoe pakt de man die ooit de huidige trainer van Lionel Messi en Luis Suárez naar Mexico haalde de zoektocht in Rotterdam aan?
    Rotterdam
  2. Paris Saint-Germain moet langer geduld hebben: Le Havre verpest kampioensfeestje in Parijs
    Met samenvattingen

    Paris Saint-Ger­main moet langer geduld hebben: Le Havre verpest kampioens­feest­je in Parijs

    Paris Saint-Germain heeft verzuimd om de titel al binnen te slepen. In eigen huis speelde de ploeg uit de Franse hoofdstad met 3-3 gelijk tegen degradatiekandidaat Le Havre. In de andere Europese topcompetities liet Liverpool vandaag punten liggen, won Bayern München ondanks een blessure van Matthijs de Ligt en hield Bayer Leverkusen de ongeslagen status op miraculeuze wijze in stand.